Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

3FOLD PAIN: Live στην Αθήνα!

Οι 3FOLD PAIN LIVE στο INTREPID FOX σε μια εκρηκτική συναυλία την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014. Powered by Monster Energy και Jose Guervo.

Οι 3Fold Pain ειναι ενα Alternative/Modern/Metal σχήμα απο την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν στις αρχες του 2010 και απο τότε έχουν παίξει σε πάρα πολλούς συναυλιακούς χώρους και εχουν λάβει μέρος σε αρκετα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους αυτοχρηματοδοτούμενο ΕΡ τους με τίτλο “Don't Trust Them” το οποίο έλαβε εξαιρετική αποδοχή από το κοινό. Το 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο promo album σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων σε συνδυασμό με το πρώτο επίσημο video clip τους για το κομμάτι "Don't Trust Them". Επιπλέον, το Φεβρουάριο του 2011 κυκλοφόρησε από τη “Lighten the Underground Records” ένα 7" βινίλιο με τίτλο "Into Your Depths" που περιείχε 2 κομμάτια από το ΕΡ τους. To 2012 κυκλοφόρισαν το δέυτερο επίσημο video clip τους για το κομμάτι "Empty Face". Το 2013 υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο με την Αμερικάνικη εταιρεία “Turkey Vulture Records” για τη κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου άλμπουμ τους και την παγκόσμια διάθεση του μέσω των εταιρειών Turkey Vulture Records/Bungalo Records/Universal Music Group Distribution (USA). Στις αρχες του 2014 κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουργιο single τους μαζί με video clip για το τραγούδι "Feel My Hate" του οποίου πρωταγωνιστής είναι ο ηθοποιός Ερρίκος Λίτσης ("Σπιρτόκουτο" , "Η Ψυχή στο Στόμα" και άλλες) με εξωτερικά γυρίσματα στο Πυργάκι στο Αίγιο, και στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ζωγράφων "Οριζοντες" στην Αθήνα, σαν προάγγελο της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς στα τέλη του 2014.
Mέλη:
Antonis Vlachos - Φωνητικά Thodoris Roumeliotis - Κιθάρες Effie Koufakou - Μπάσο Fivos Andriopoulos – Τύμπανα
Web Links :
Την Παρασκευύ 11 Απριλίου του 2014 οι 3Fold Pain θα εμφανιστουν στην σκηνη του INTREPID FOX προσφέροντας μια βραδιά με πολλά ντεσιμπέλ!
*********
INTREPID FOX
Τριπτολέμου 30, Γκάζι, Αθήνα.
*********
ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY: 5€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου