Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

KAWIR With CHAOSBAPHOMET, PROFANE PRAYER & WARGOAT: Live σε Αθήνα, Καβάλα και Λάρισα!

Παρασκευή 16 Μαΐου-  Καβάλα- Technological Instistute of Kavala

KAWIR 
EMPATHY 
TWILIGHT

Σάββατο 17 Μαΐου-  Λάρισσα- Stage Club

KAWIR
AENAON
DISSOLVO ANIMUS
DEATH HERALD

Κυριακή 18 Μαΐου- Αθήνα- Kyttaro Club
 
KAWIR
CHAOSBAPHOMET (for the first time)
PROFANE PRAYER

WARGOAT (for the first time in Athens)


Την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη πράξη της mini-περιοδείας «Νυχτός Τελετήσιν» των KAWIR στη χώρα μας. Η Αθήνα θα υποδεχθεί την κορυφαία pagan black metal μπάντα στο Κύτταρο club.

Στην αυγή της 3ης δεκαετίας της ύπαρξής τους πλέον, οι Kawir, πιο δυνατοί από ποτέ, επιστρέφουν για να πραγματοποιήσουν ακόμα μια Τελετή προς τους Αρχαίους Θεούς, ένα χρόνο μετά το επετειακό live για τα 20 χρόνια.

«Νυχτός Τελετήσιν» θα είναι επίσης ο τίτλος της συλλογής που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο με πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια και σπάνιες εκδόσεις παλαιών κομματιών!

Μαζί τους οι CHAOSBAPHOMET, το συγκρότημα που συνδυάζει ιδανικά την τραχύτητα του αρχέγονου black metal με την μουσική αποτύπωση της μυσταγωγίας του Αποκρυφισμού, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά live έχοντας στην σύνθεσή τους μέλη με 20χρονή πορεία στην Ελληνική underground black metal σκηνή!
Οι PROFANE PRAYER, με πρόσφατα ανανεωμένο line-up, θα παρουσιάσουν το υλικό από το δεύτερο άλμπουμ τους «Tales of vagrancy and blasphemy» με τον τίτλο να προαναγγέλλει και να προϊδεάζει ιδανικά για το τι να περιμένουμε… Αλητεία και Βλασφημία!!
 
Η Ιεροτελεστία θα ξεκινήσει με τους Αθηναίους WARGOAT! Με δύο demo και δύο 7’’ EP καταιγιστικού black/death metal στο ενεργητικό τους, διακηρύττουν την Εωσφορική Κυριαρχία με απόλυτη αφοσίωση στα ιδανικά της.

Τιμή εισόδου: 10 €
Oι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου