Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

NORDOR: Σε αναζήτηση Μπασίστα/ Τραγουδιστή

"ONLY FOR GREEK READERS".

OI NORDOR ζητούν ΕΝΑΝ 5χορδο/ 6χορδο Μπασίστα/ Τραγουδιστή Brutal Death Metal δεδομένων. Αταστος θα προτιμηθεί.

Προϋποθέσεις:

1) Περιοχή Αθήνα και ειδικότερα από βόρεια ή δυτικά προάστια για λιγότερες μετακινήσεις και καλύτερη συνεννόηση. O χώρος προβών είναι στην Νέα Ιωνία Αττικής.

2) Σοβαρός εξοπλισμός, backup όργανο, προσωπικός ήχος, μουσικός αυτοσεβασμός = ξέρω τον ήχο μου και δεν ψάχνομαι ακόμα.

3) Συνέπεια και επαγγελματική νοοτροπία σε σχέση με την παγκόσμια μουσική βιομηχανία = ξέρω να υπογράφω συμβόλαια και να τα στηρίζω με την δουλειά και την σοβαρότητα μου. Αν τυχόν δεν ξέρω όμως, είμαι διατεθειμένος να μάθω και δεν κάνω πως τα ξέρω όλα γιατί είμαι ο Steve Harris...

4) Ιmage ικανό να στηρίξει Progressive Death Metal ήχο και να γίνει ο νέος στιβαρός Frontman μιας μπάντας 25 χρόνων με το δικό μας βιογραφικό.

5) Σεβαστές γνώσεις/τεχνικές/ταχύτητα του οργάνου ικανά να κλείσουν το κενό ενός μπασίστα με μουσικές σπουδές στο εξωτερικό με bachelor στο μπάσο και βέβαια απόλυτα ανοιχτό μυαλό έτσι ώστε να μπορέσει να συνεργαστεί στις συνθέσεις με τον δεύτερο μας μπασίστα χωρίς να χάσει την δική του μουσική προσωπικότητα.

6) Επαγγελματική/οικονομική ικανότητα να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα/πλάνο της μπάντας σε σχέση με τις συναυλίες, φεστιβάλ εσωτερικού/εξωτερικού, ευρωπαϊκής ετήσιας περιοδείας συν τις εγγραφές του επόμενου δίσκου και βέβαια όλα τα παραπάνω κατόπιν συνεννοήσεως όπως κάνουν οι επαγγελματίες μουσικοί σε ΟΛΟ τον κόσμο. Άνθρωποι που λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούν να λείψουν από την δουλειά τους για να ακολουθήσουν την μπάντα, μην μπουν καν στον κόπο να στείλουν.

7) Σωστός ανθρώπινος χαρακτήρας, χωρίς εθισμούς στα ναρκωτικά, τσιγάρα, πολιτική, μπάλα και γκόμενες. Μπασίστα/ τραγουδιστή ψάχνουμε όχι τον επόμενο αποτυχημένο πρεζάκια γκομενοφύλακα.

8) Ηλικίες 25+ με τελειωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και βέβαια καθαρό ποινικό μητρώο για να μπορέσει να ταξιδέψει και στην Αμερική για κάποιο μελλοντικό show.

9) Γνώστης του Ίντερνετ, Skype, Viber, Facebook και υποστηρικτής του promotion της δουλειάς της μπάντας μέσω των γνωστών σε όλους μας σελιδων...Τύποι στυλ " δεν κάνω add κανέναν γιατί είμαι κακός και μισάνθρωπος" απλά το έχουν ξεχάσει.

ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ, ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ, ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ, ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΞΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΙ, ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, PRACTICE HATERS, ΚΛΕΙΣΤΟΜΥΑΛΟΙ, ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Αν τυχόν βαρέθηκες να συνεργάζεσαι με όλους τους παραπάνω κυρίους και να βλέπεις την ζωή σου να περνάει χωρίς να μπορείς να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα, λόγω των λάθων συνεργασιών και βέβαια πάνω από όλα έχεις Όρεξη για δουλειά και πολύ μουσική κούραση, Στείλε.

Πληροφορίες, βιογραφικά με κινητό συν οτιδήποτε άλλη πληροφορία στείλτε ελεύθερα στο: nordorian@yahoo.com

Με σεβασμό.

False Prophet/Πέτρος Χριστοφορίδης & NORDOR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου