Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

LEGION MASSACRE: "Caged And Tortured" (EP Review)

Οι Eλληνοϊταλοί Death Metallers Legion Massacre κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο "Caged And Tortured", το οποίο διέπεται από ένα  old school χαρακτήρα με πολλά heavy στοιχεία, που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους φίλους του είδους.

Εξάλλου η ανάγκη του Σταύρου Μποντιτόπουλου (κιθάρα) για λίγο πιο ακραία μουσική πίσω στο 2011, όντας ακόμη μέλος των Daylight Misery ήταν και ο λόγος δημιουργίας των Legion Massacre.

Τον Σταύρο τον πλαισιώνει στα φωνητικά και στο μπάσο ο Carlos Reyes από το Εκουαδόρ, μέλος και των Black/Death Metallers Karls, αλλά και των Symphonic, Default In Design. Πίσω από τα τύμπανα βρίσκεται ο Ιταλός Drummer Riccardo Grechi

Μουσικά κινούνται στο ύφος συγκροτημάτων όπως οι Asphyx και οι Legion of the Damned. Το ΕP ηχογραφήθηκε στα Pri Studio στη Μπολόνια της Ιταλίας και αποτελείται από 4 τραγούδια τα "Caged And Tortured", "Mental Slavery", "Carnival Of Blood" και "Doomed Society" και σε όλα ξεχωρίζει η πολύ καλή δουλειά στις κιθάρες από τον Σταύρο και το ομολογουμένως εξαιρετικό riffing.

Σημαντικό ρόλο στον πολύ καλό ήχο της κυκλοφορίας είναι ότι το EP πέρασε και από Grindhouse Studios μεριά, με την μίξη και το mastering να γίνεται φυσικά από τον Γιώργο Μπόκο.
  
Για το τέλος να δώσουμε τα εύσημα στον Ιταλό καλλιτέχνη Roberto Toderico, που "εγκλώβισε" το σκοτεινό και αραχνιασμένο πνεύμα του "Caged And Torturedστο εξώφυλλο του EP που φιλοτέχνησε για την μπάντα.  7,5/10

                                                  Δημήτρης Άγας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου