Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

SHADOWFEST: 25/06 at An Club

FYRECROSS
Έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει το πρώτο τους ΕΡ, με τίτλο "Burn them to the ground", επανέρχονται στη σκηνή του ΑΝ να μας κάνουν παρέα με κλασικό 80s Heavy Metal.

LYCANS
Οι LYCANS είναι μια Melodic Power Metal band από την Αθήνα. Τα κομμάτια τους εξιστορούν μυθολογικές και φανταστικές ιστορίες τις αρχαίας Ελλάδας και άλλον πολιτισμών. Έχοντας ένα ενωμένο και δυνατό σχήμα θα εμφανιστούν στη σκηνή του Αν Club για μία Power Metal βραδιά!!
Υ.Π. να πανε να πεθάνουν τα Vampiria

PREJUDICE REBORN
Οι "Prejudice Reborn" ιδρύθηκαν το 2005 και είναι ένα πολυδιάστατο συγκρότημα. Μετά από αρκετά ΕP το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album "Elpis" στη "B-Otherside Record" ενώ στο τέλος της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησαν και το πολυσυζητημένο EP "Rock Rap Heavy" με τον Δημήτρη Μεντζέλο (Ημισκούμπρια). Το συγκρότημα έχει συμμετέχει με το κομμάτι "Phantom Lord" στο CD που κυκλοφόρησε το Metal Hammer το 2013 "and Covers for All..." ενώ νωρίτερα το 2012 διασκεύασε με τα Ημισκούμπρια το "ΜΕΘ ΣΤΟ ΒΟΛΑΝ" τo οποίο κυκλοφόρησαν τα ίδια τα Ημισκούμπρια σαν official video τους. Έχοντας ένα μακρύ κατάλογο οι "Prejudice Reborn" κυκλοφορούν τον Ιανουάριο του 2016 το δεύτερο στούντιο album τους "Lord of Light" το οποίο διατίθεται σε ψηφιακή μορφή από όλες τις μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες (Bandcamp, iTunes, Spotify, Amazon Music κλπ.)

THE ERUPTED
Με ανανεωμένο Heavy/thrash Line-up και με ενωμένες δυνάμεις από Θεσσαλονίκη & Αθήνα οι Erupted θα παρουσιάσουν το E.P. με τίτλο "Burn down the flights", το ΝΕΟ Single "Society zero" & τραγούδια από το Full length album που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Line up:
Vocals: George Saddler
Drums: Loukas Liat
Guitar : John Katsikas Guitar : Fotis Panetsos
Bass: Stavros Prodigal

Για περισσότερες πληροφορίες step into: www.erupted.net

Circus Witches:
Τέσσερις μουσικοί από τέσσερα διαφορετικά συγκροτήματα, βρέθηκαν ένα βράδυ εντελώς τυχαία στο Las Vegas, σε ένα strip club. Ανάμεσα στον καπνό και στο αλκοόλ, είδαν την Cotton Candy, την πιο μοιραία stripper σε όλη τη Nevada. Προσπάθησαν το ίδιο βράδυ κι οι 4 να την κατακτήσουν, αλλά δε τα κατάφερε κανείς. Στην προσπάθειά τους, γνωρίστηκαν μεταξύ τους κι έτσι γεννήθηκε η ιδέα των Circus Witches. Γυναίκες, ποτά, τσιγάρα, δαίμονες και τσιγγάνες μάγισσες. 

Doors Open: 20:00
Show Starts:20:30
Damage: 6€

1) Fyrecross (20:30)
2) Lycans (21:10)
3) Prejudice Reborn (21:50)
4) The Erupted (22:30)
5) Circus Witches (23:10)

Event: https://www.facebook.com/events/1569150030082257/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου