Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ACID DEATH: 5 Years Arise From The Ashes - Anniversary Show

ACID DEATH: 10 Γενάρη 2011... Αυτή ήταν η ημερομηνία που και επισήμως επιστρέψαμε, βάζοντας τα κλειδιά σε μια κατασκουριασμένη μηχανή που πήρε μπροστά γρήγορα, πολύ γρήγορα! 10 Γενάρη 2016. 5 χρόνια γεμάτα ενέργεια, σκληρή δουλειά, νέα όνειρα, νέους fans… 10 Γενάρη λοιπόν παρουσιάζουμε ένα επετειακό full set διάρκειας 90 λεπτών με κομμάτια από όλες τις κυκλοφορίες μας στο club Κύτταρο. Με μεγάλη μας χαρά θα έχουμε μαζί τους AHERUSIA, SOULSKINNER και CAELESTIA και αρκετούς guests. See you there!!

Η High Voltage Productions, παρουσιάζει:
- ACID DEATH (5 years arise from the Ashes)
- AHERUSIA
- SOULSKINNER
- CAELESTIA

ACID DEATH:
10 Γενάρη 2011-10 Γενάρη 2016. Οι Έλληνες εκπρόσωποι του Prog/Tech Death Metal κλείνουν 5 χρόνια επιστροφής στα μουσικά δρώμενα. Μετά την κυκλοφορία τους πρόσφατου album “Hall Of Mirrors”,  6η επίσημη κυκλοφορία της μπάντας και πριν τη mini περιοδεία με τους βετεράνους Coroner το Φεβρουάριο του 2016, θα παρουσιάσουν στο club Κύτταρο ένα full headline anniversary set διάρκειας 1 ½ ώρας με κομμάτια από όλες τις δουλειές τους. Μαζί εκλεκτοί guests που συμμετείχαν και στην τελευταία full-length δουλειά τους.


AHERUSIA
Οι Aherusia είναι η αντιπροσωπευτικότερη, folk metal μπάντα της ελληνικής σκηνής. Καινοτόμοι, progressive και επικοί, με μια συνεπή χρήση της ελληνικής μα και της ευρύτερης προ-γρηγοριανής μουσικής παράδοσης, έχουν κυκλοφορήσει δυο εξαιρετικά επιτυχημένα albums, εισάγοντας στιχουργικά concept έννοιες που έχουν να κάνουν με φιλοσοφικές ενατενίσεις ιδιαίτερα σήμερα επίκαιρες. Έτσι στο πλαίσιο της περιοδείας τους για την προώθηση του as I cross the seas of my soul, παίζουν στο club Κύτταρο με σκοπό να παρουσιάσουν τόσο το προηγούμενο αγαπημένο υλικό τους, αλλά ακυκλοφόρητες εκτελέσεις. HORNS UP


SOULSKINNER:
Οι SOULSKINNER δημιουργήθηκαν το 1997 και έχουν σταθερή συνέπεια και πορεία σε αυτό που έχουν αφοσιωθεί. Αποτελούμενοι από μέλη με μακρά προϋπηρεσία στη σκηνή (Thou Art Lord, Septicemia, Obsecration,Mortify κ.α) υπηρετούν πιστά το είδος που αγαπούν και δημιουργούν albums με old-school χαρακτήρα,αισθητική και ηχητική προσέγγιση. Ο τελευταίος δίσκος τους “Crypts Of Ancient Wisdom” (2014, Xtreem Music) μοιράζει αέναο σκοτάδι. Ατόφιο death metal με riffs που αναδύονται από άλλες εποχές και συνδυασμός σκοτεινής ατμόσφαιρας με γρήγορους πορωτικούς ρυθμούς. Τα blast εναλλάσσονται με αργόσυρτους ρυθμούς, οι κιθάρες μεταμορφώνονται από κοφτερά λεπίδια, σε αργοκίνητα τανκ και τα φωνητικά αναδύονται από τα βάθη σκοτεινών και μυθικών τόπων, για να τρυπήσουν σώμα και ψυχή! Οι SOULSKINNER έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι Entombed, Grave, Malevolent Creation, Avulsed, Craniotomy κ.α, και σίγουρα για άλλη μια βραδιά θα δώσουν το 100% της ενέργειας και της μουσικής τους βιαιότητας.


CAELESTIA:
Οι Caelestia (progressive / symphonic extreme metal) ξεκίνησαν στην Αθήνα το έτος 2013 και στις αρχές του 2015 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, με τίτλο “Beneath Abyss”, από την φινλανδική εταιρία “Inverse Records”. Στο ανωτέρω album συμμετέχουν γνωστά ονόματα της σκηνής, όπως ο τραγουδιστής των Soilwork, Bjorn Strid “Speed”, αλλά και ο drummer των Sodom, Markus “Makka” Freiwald.
Οι “Caelestia”, μεταξύ άλλων, έχουν εμφανιστεί ως support στους “Katatonia” (Φεβρουάριος 2013) και στους “The Vision Bleak” (Φεβρουάριος 2014) καθώς και στους “Arch Enemy” (Νοέμβριος 2015). Το συγκρότημα προγραμματίζει live εμφανίσεις στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, έχοντας ξεκινήσει και ένα δεύτερο κύκλο παγκόσμιας προώθησης του album τους μέσω διεθνούς promotion agency.


Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, club Κύτταρο 
(Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα)
- Προπώληση: 8 euros.
- Ταμείο: 11 euros
- Σημεία προπώλησης: 123tickets.gr Sirens records, Metal Era, Bowel Of Noise records, club Bullet
- Doors Open: 6.30 PM

Supported by:
METAL HAMMER magazine
ROCKHARD magazine
HARDMUSIC emag
FLIGHT OF PEGASUS radio
METAL ZONE emag
ROCKAROLLA distribution
ROCKOVERDOSE portal
METAL KAOZ emag
RECKONING HOUR radio and emag
PROG ROCKS emag
7HARD records
MUSIC MASH emag
NOIZY.GR emag
GREEK REBELS emag
ROCKINATHENS emag
GRANDE ROCK emag
ROCKWAY.GR emag
METAL INVADER emag
METALPATHS emag
BEHIND THE VEIL emag
E-STAGE emag
UNDER THE SIGN OF METAL emag
Angels PR-Angels Adverts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου