Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

TERRÖRHAMMER: "Under The Unholy Command" (Album Review)

Oι Σέρβοι Terrörhammer δημιουργήθηκαν το 2010 και έως το 2014 κυκλοφόρησαν ένα Demo, ένα EP και ένα Single, έχοντας αλλάξει αρκετά μέλη στο line up, με βασικό τραγουδιστή τους έως το 2013 τον WarBeast Holocausto, ο οποίος είναι  τραγουδιστής των Gorgoroth, από το 2012, με το όνομα Atterigner.
Στο ντεμπούτο album τους "Under The Unholy Command", οι Terrörhammer αποτελούνται από δύο άτομα, τον Pentagramator  στη φωνή και στις κιθάρες, ο οποίος είναι από τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας και τον  B.B.K. Necro Doctor στο μπάσο, που επίσημα μπήκε στη μπάντα από το 2014. Στα live τους πλαισιώνει ο Butcher στα drums.
Μουσικά έχουμε να κάνουμε με ένα ωραίο Black/Speed/Thrash Metal άκουσμα, που πολύ εύστοχα η μπάντα αποκαλεί Necro Speed Metal!!!
Oι λάτρεις των Venom, του πρώτου δίσκου των Bathory, των πρώιμων Sodom και Destruction και φυσικά των δικών μας Τhou Art Lord, θα περάσουν τέλεια ακούγοντας τα ανίερα "Νecro Speed Megalomania", "Blood For The Countess" και φυσικά το αριστουργηματικό "Graveyard Witch", θυμίζοντας και την απίστευτη δουλειά που είχαν κάνει και οι δικοί μας Principality of Hell, πέρυσι. Eδω να πούμε ότι τα φωνητικά του Pentagramator είναι εξαιρετικά και τελείως διαφορετικά από αυτά που είχαμε συνηθίσει, από το πέρασμά του από τους Κawir, ως Phaesphoros, όπου έχει μείνει πολύ αγαπητός στο ελληνικό κοινό και όχι μόνο, για την στάση του και για την προσφορά του. Γενικότερα είναι ένας καλλιτέχνης που μιλάει μέσα από τη μουσική του.
To "Under The Unholy Command" είναι ένα κολασμένο album, με καταιγισμό από riffs και θυμίζει επιτυχημένα άλλες εποχές. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του αυθεντικού!!!   8/10

Δημήτρης Άγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου