Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

CHRISTFUCK: "Hellgoat Militia" (EP Review)

Οι Christfuck έρχονται δυναμικά και επιθετικά με το πρώτο τους ΕP, που κυκλοφορεί σε κασέτα και ονομάζεται "Hellgoat Militia". Το όνομά τους και το artwork τους δηλώνει τις προθέσεις τους, θυμίζοντας έντονα και στα δύο την πρώτη Black Metal περιοδεία του 1993, που αποτελούταν από Blasphemy, Rotting Christ, Immortal  και ονομαζόταν "Fuck Christ Tour".
Η μπάντα παίζει ένα κολασμένο Thrash/Black Metal και αυτό οφείλεται στην τρομερή απόδοση και εμπειρία που έχουν τα μέλη της, καθώς δημιουργός και drummer του συγκροτήματος είναι ο Yngve (W.E.B., Lykaionas, Mortuus Sum κ.α.), που το βιογραφικό και η προσφορά του στο χώρο της Black Metal σκηνής είναι άξια θαυμασμού, καθώς μην ξεχνάμε και το πέρασμά του από Acherontas, Dizziness, Lloth κ.α. Στις κιθάρες είναι ο Vulgate, που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και φυσικά στο μπάσο και στα φωνητικά βρίσκεται η εντυπωσιακή Hel Pyre (Afterblood), που τα φωνητικά της παίζουν πραγματικά καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, γιατί είναι καθηλωτικά και Old School, με λίγα λόγια όπως πρέπει.
To EP αποτελείται από 4 τραγούδια, 3 δικά τους, τα "ΗellGoat Militia", "Infernal King" και "Αnima Satanas", που πετυχαίνουν κατευθείαν τον στόχο τους, οδηγώντας σε στην κόλαση, με το τέταρτο να είναι μια εξαιρετική διασκευή, σε ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα στον κόσμο και φυσικά αναφέρομαι στους θρυλικούς Rotting Christ και στο τραγούδι "Εxiled Archangels"!!! Guest φωνητικά κάνει ο Tony "Demolition Man" Dolan (ex- Venom, Mantas) των Venom Inc. και M-pire of Evil και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!!!
Νομίζω ότι αυτό το ΕP είναι η ιδανικότερη αρχή για τους Christfuck και φαίνεται ότι έχουν όλες τις προδιαγραφές να πετύχουν τους στόχους τους!!!    8,5/ 10

Δημήτρης Άγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου