Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

WAR DANCE: "Wrath For The Ages" (Album Review)

Μετά την κυκλοφορία του promo album τους, το 2011 και έχοντας παίξει support σε θρύλους, όπως οι Manilla Road και Warlord,  ήρθε ο καιρός για την πρώτη Full-length κυκλοφορία των Αθηναίων Power/ Heavy Metallers, War Dance, με τον τίτλο "Wrath For The Ages".
Το album είναι γεμάτο με όμορφες ιδέες, ακούστε για παράδειγμα τη λύρα, που κάνει ακόμα πιο επικό, το άψογο "War Of Titans" ή τα πλήκτρα, που δίνουν έναν πιο επιβλητικό τόνο στο "Prometheus"!
Ο δίσκος αποτελείται από πολύ  καλές συνθέσεις και μια πραγματικά ξεχωριστή διασκευή στο "Marathon" των Sarissa, που είναι και από τις μεγάλες επιρροές του συγκροτήματος. Γενικότερα ο ήχος των War Dance θυμίζει έντονα μπάντες όπως οι Warlord, Northwind και Holy Martyr!!!
Εδώ να πούμε ότι το πολύ όμορφο εξώφυλλο του δίσκου, έγινε από τον ελληνικής καταγωγής Ioannis, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει φιλοτεχνήσει δουλειές συγκροτημάτων, όπως Uriah Heep, Led Zeppelin, Fates Warning, Yngwie Malmsteen, Dream Theater, Sepultura κ.α.
Με ένα τέτοιο ντεμπούτο από τους War Dance, το μόνο που προσδοκούμε είναι μια ανάλογη συνέχεια, που όπως φαίνεται έχουν όλες τις προδιαγραφές να ακολουθήσουν.  8/10

Δημήτρης Άγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου