Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

TRENDY HOOLIGUNS | THE DARKSTAR | FUROR | BLAME KANDINSKY | FRIEND OF GODS: METAL GUESTHOUSE vol 2

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 20:00 στο An Club!

Σας παρουσιάζουμε το δεύτερο κεφάλαιο του Metal Guesthouse (revisited) με τις παρακάτω συμμετοχές:

- Trendy HooliGuns
- The Darkstar
- Furor (Official)
- Blame Kandinsky
- Friend Of Gods


Ώρα έναρξης: 20:00 - Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

***

Το Metal Guesthouse είναι μία νέα διοργάνωση της Trailblazer Records. Αποτελεί ένα festival στα πρότυπα του Defcon Fest και με τις υποδομές αυτού, με δύο όμως διαφορετικά χαρακτηριστικά, που το ξεχωρίζουν από το προηγούμενο, προσφέροντας ταυτόχρονα μια νέα πρόταση στο εγχώριο underground.

Το πρώτο είναι οτι το Metal Guesthouse θα είναι διαιρεμένο σε μη προκαθορισμένο αριθμό συνεχειών (θα κάνουμε όσα γουστάρουμε δηλαδή, καλά καταλάβατε), αποτελουμένων από μπάντες με θεματική και καλλιτεχνική συνοχή μεταξύ τους. Το δεύτερο είναι οτι κάποια από τα συγκροτήματα αυτά θα παρουσιάζουν ένα special show, διαφοροποιημένο από τις συνηθισμένες τους εμφανίσεις.

Σας περιμένουμε να γεμίσετε τον χώρο του AN club 'official' με δύναμη και ενέργεια, βάζοντας -πρώτα εσείς- τα θεμέλια για άλλον έναν θεσμό.

Welcome to the Metal Guesthouse (revisited)!

***

TRENDY HOOLIGUNS

Νομίζατε πως τα είχατε δει όλα. Ε όχι. Οι headliners του δεύτερου Metal Guesthouse θα κάνουν πανικό. Χαμό. Οδυρμό. Θα φέρουν Ωχετό. Σεισμό. Καταποντισμό. Είναι επικίνδυνα σατυρικοί και σοβαροί σαν καρδιοπάθεια. Συνδυάζουν όλα τα αγαπημένα τους μουσικά είδη μέσα σε μία ακομπλεξάριστη μουσική μπουγιαμπέσα (sic). Το YouTube παραμιλάει, το ραδιόφωνο βελάζει και η τηλεόραση κάνει τον σταυρό της. Δεν είναι πουλί, δεν είναι αεροπλάνο, μήτε είναι ο σούπερμαν. Είναι οι Trendy Hooliguns και κάνουν ζημιά στη σκηνή του Metal Guesthouse. Ντυθείτε, πλυθείτε κι ελάτε.

Link: www.facebook.com/TrendyHooligunsBand

***

THE DARKSTAR

Το 2013 κυκλοφόρησαν τη πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά "Our Darkest Secrets", αλλά αυτό δεν ήταν το πρώτο τους σημαντικό επίτευγμα, καθώς στα χρόνια που προηγήθηκαν, κατάφεραν να μοιραστούν την σκηνή με τους Avril Lavigne, Agnostic Front, Converge, Cataract, Angel Crew, Backfire, Stretch Armstrong, Murphy's Law και Sick Of It All, Norma Jean, Poison the Well μεταξύ άλλων. Στον εορτασμό για τα 10 χρόνια ύπαρξής τους, κατεδάφισαν τη σκηνή του six d.o.g.s -για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της Trailblazer Records- και τώρα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι στο δεύτερο Metal Guesthouse για να κάνουν το ίδιο ακριβώς. Ετοιμαστείτε για τους rock'n'roll / hardcore metallers, The Darkstar.

Link: www.facebook.com/DearDarkstar

***

FUROR

Οι hardcore metallers Furor έχουν πάρει τα πάνω τους. Η κυκλοφορία του "Blind Faith Revolver" το 2013 μέσω του περιοδικού METAL HAMMER GREECE (Official) αλλά και η επανακυκλοφορία του αργότερα μέσω της Trailblazer Records έδωσαν το "φιλί της ζωής" στο Αθηναϊκό κουαρτέτο, το οποίο ήδη βρίσκεται στο studio για την ηχογράφηση του διαδόχου του, του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται μέσα στο 2015. Η συμμετοχή τους στο φετινό Defcon Fest μας έδωσε να καταλάβουμε για τι πράγματα είναι ικανή αυτή η μπάντα, ενώ στο Metal Guesthouse vol 2 θα εκτελέσουν παλαιότερο και νεότερο υλικό, προσφέροντας μία τονωτική ένεση τεστοστερόνης στο billing.

Link: www.facebook.com/furor.official

***

BLAME KANDINSKY


Μόλις κυκλοφόρησαν το παρθενικό τους EP με τίτλο "Pink Noise Motel" και στα δύο μόλις χρόνια ύπαρξής τους (ιδρύθηκαν το 2012) αριθμούν αρκετές ισοπεδωτικές live εμφανίσεις στην πρωτεύουσα, αλλά και έξω από αυτήν, στις οποίες πάντα εισπράττουν αποθεωτικές κριτικές από τον εγχώριο τύπο. Είναι εργατικοί, έχουν πολλή ενέργεια εντός και εκτός σκηνής και στις 23 Ιανουαρίου θα μας διοχετεύσουν ένα μεγάλο μέρος της, πραγματοποιώντας μια πολλά υποσχόμενη εμφάνιση στο δεύτερο Metal Guesthouse. Math metal; Math 'n' roll; Μικρή σημασία έχει για αυτή τη μπάντα που "το κάνει όπως ο Elvis". Υποδεχτείτε τους Blame Kandinsky.

Link: www.facebook.com/BlameKandinskyBand

***

FRIEND OF GODS

Οι Friend of Gods δεν είναι καλά. Το post-mathcore / funk / punk / garage / metal τους αποτελεί την περίτρανη απόδειξη για αυτό. Οι εκκεντρικές έως και περίεργες αρμονίες και μελωδίες τους και τα "άβολα" ρυθμικά patterns δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία, που στις ζωντανές εμφανίσεις τους επικαλύπτεται από υπέρογκες δόσεις on-stage ενέργειας. Είναι χαρά μας να τους έχουμε στο line-up του δεύτερου Metal Guesthouse, τώρα, λίγο καιρό πριν την ολοκλήρωση του ντεμπούτο album τους "Mad Music for the Apes".

Link: www.facebook.com/FriendOfGods

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου