Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

SÓLSTAFIR: Live για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Οι Ισλανδοί SÓLSTAFIR για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελλάδα!

ΑΘΗΝΑ: Τρίτη 17 Φεβρουαρίου/ ΚΥΤΤΑΡΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου/ EIGHTBALL

Το πολυσυζητημένο και σημαντικότερο συγκρότημα της Ισλανδίας -με το τελευταίο άλμπουμ τους να είναι Best-Seller, ψηφισμένο ως το 5ο καλύτερο άλμπουμ του 2014 απ’το Metal Hammer UK και άλμπουμ για το μήνα Δεκέμβρη απ’το Ελληνικό Metal Hammer- θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά το Ελληνικό κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Οι Sólstafir σχηματίστηκαν το 1995 και ξεκίνησαν αρχικά σαν Black Metal συγκρότημα. Η εξέλιξη της πορείας τους, παρ’ όλα αυτά, τους οδήγησε σε νέα μουσικά μονοπάτια κατατάσσοντάς τους σε είδη της progressive, post-metal και Atmospheric Rock 'N Roll. Πολλοί όμως είναι οι κριτικοί, που συμφωνούν στο ότι οι Sólstafir έχουν δημιουργήσει ένα δικό τους ιδιαίτερο και μοναδικό μουσικό στυλ! Οι στίχοι των περισσότερων τραγουδιών τους είναι γραμμένοι στη μητρική τους γλώσσα, την Ισλανδική, υπάρχουν όμως κομμάτια και με Αγγλικό στίχο. Οι μουσικές επιρροές τους είναι, όπως
οι ίδιοι έχουν δηλώσει σε συνέντευξή τους, οι ίδιες τους οι ζωές! Έχουν συμμετάσχει σε πολύ σημαντικά φεστιβάλ της Ευρώπης, περιλαμβάνοντας τo Wacken Open Air, Summer-Breeze Open Air, Hellfest κ.α καθώς επίσης έχουν κάνει 2 Ευρωπαϊκές περιοδείες το 2009 και 2010.
Μετά την κυκλοφορία του “Ótta”, του τελευταίου τους δίσκου ο οποίος έχει λάβει άριστες κριτικές και έχει προταθεί για το καλύτερο άλμπουμ του 2014 απ’τα Ισλανδικά Music Awards, οι Sólstafir ξεκίνησαν νέα Ευρωπαϊκή περιοδεία με τα περισσότερα shows να είναι Sold Out! Επιπλέον για πρώτη φορά περιοδεύουν στη Βόρεια Αμερική ακολουθώντας την ίδια επιτυχία!

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να δείτε ένα απ’τα σπουδαιότερα και πιο ιδιαίτερα συγκροτήματα της εποχής μας που έχουν αναγάγει τη μουσική τους σε τέχνη!

Στη χώρα μας έρχονται για δύο συναυλίες τον Φεβρουάριο του 2015!

ΑΘΗΝΑ, Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ Live Club.
Doors Open: 21:00 (Η συναυλία ξεκινάει στις 22:00)


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στο EIGHTBALL Live Stage.
Doors Open: 20:00 (Η συναυλία ξεκινάει στις 21:00)


Τιμές Εισιτηρίων:
-15€ (περιορισμένα)
-18€ (υπόλοιπη προπώληση)
- 20€ (ταμειο )
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στο ticketarena.gr

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να δείτε ένα απ’τα σπουδαιότερα και πιο ιδιαίτερα συγκροτήματα της εποχής μας που έχουν αναγάγει τη μουσική τους σε τέχνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου