Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

W.E.B ~ SIVA SIX ~ RANDOMWALK ~ NANO INFECT ~ IN VEIN: Live @ ΚΥΤΤΑΡΟ 21 Δεκεμβρίου 2014!

HIGH VOLTAGE proudly presents:

W.E.B. / SIVA SIX / RANDOMWALK / NANO INFECT / IN VEIN

VENUE : KYTTAPO LIVE( ATHENS
DATE 21/12/2014
TICKET : 7e

DOORS 18:00

FIRST BAND ON STAGE 19:00

Δελτίο Τύπου:

Στις 21 Δεκεμβρίου το Αθηναϊκό εναλλακτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα από τα καλύτερα live venues της πόλης και να παρακολουθήσει πέντε δυναμικά sets από πέντε ιδιαίτερα συγκροτήματα. Ελληνικές μπάντες αναγνωρισμένες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Πέντε σχήματα που εκπροσωπούν διαφορετικές μουσικοαισθητικες τάσεις αλλά ενεργειακά κοινές.
Με την υποστήριξη της MONSTER Energy Drink και του NO REMORSE Tattoo Studio
19:00-19:35 IN VEIN
19:35-19:45 CHANGE OVER
19:45-20:25 NANO INFECT
20:25-20:35 CHANGE OVER
20:35-21:15 RANDOWALK
21:15-21:25 CHANGE OVER
21:25-22:30 SIVA SIX
22:30-22:40 CHANGE OVER
22:40- 23:50 W.E.B.


IN VEIN
Οι In Vein ειναι ενα gothic/rock συγκροτημα απο την Αθηνα.Μερικες απο τις κυριες επιρροες τους ειναι μπαντες οπως οι: The 69 Eyes,The Sisters of Mercy,HIM,Type O Negative,Sentenced και επισης οι Dope Stars,ο Marilyn Manson και οι Deathstars. Δημιουργηθηκαν το Χειμωνα του 2005 απο τον Bloody Valentine και τον τοτε κιθαριστα Angel Paul.Αμεσως μετα 4 επιπλεον μελη προστεθηκαν για να σχηματιστει το πρωτο line-up.Η πρωτη τους συναυλια ηταν στις 29-9-2005 στο Θεατρο Παπαγου οπου ανοιξαν τo live των Φινλανδων Charon και των To/Die/For.Μετα απο αυτο,η μπαντα αλλαξε 3 απο τα μελη της και στη συνεχεια εδωσε συναυλιες σε μερικα απο τα πιο γνωστα μαγαζια της Αθηνας οπως τα: An Club,Underworld,On Stage club,Stigma και στο DADA,οπου ανοιξαν τη συναυλια των Elusive(2007) και των Βελγων Star Industry(2008)-δυο απο τις πιο παλιες και ιστορικες Gothic/Rock μπαντες.To 2009 ανοιξαν την συναυλία των Φινλανδών Before the Dawn η οποία έγινε επίσης στο DADA.Στη συνέχεια ακολουθησαν live στον Βόλο και την Πάτρα.Η τελευταία συναυλία των In Vein ήταν στις 16-7-2014 στο Bat City club στην Αθήνα! Ο ήχος της μπάντας με το πέρασμα του χρόνου έχει αλλάξει αρκετά απο τον αρχικό,αλλα πάντα στα πλαίσια του Gothic/Rock! Αυτη την περιοδο ηχογραφουν νεα κομματια με σκοπο να ολοκληρωσουν το πρωτο τους αλμπουμ στο κοντινο μελλον
FACEBOOK: https://www.facebook.com/InVeinGreece

NANO INFECT
Οι NANO INFECT δημιουργήθηκαν το 2008 με βασικές επιρροές από την DARK ELECTRO /HARSH ELECTRO/AGGROTECH σκηνή. Έφτιαξαν το πρώτο τους demo το 2009 με τίτλο " GAS CHAMBERS " και ακολούθησαν εμφανίσεις τους στην Αθήνα, αλλά και σημαντικά live ως support act στους ALIEN VAMPIRES,SUICIDE COMMANDO και με την πρόσφατη εμφάνισή στο WAVE-GOTIK-TREFFEN μαζί με D-TOX,FABRIKC,XP8,EXTIZE και XOTOX
Συμμετείχαν στις συλλογές WORLD WIDE ELECTRONICS 1 & DARK ALLIANCE και τον Αύγουστο του 2011 κυκλοφορήσουν το 1ο τους album με τίτλο "CIRCUITRY OF BLADES " από την γνωστή γερμανική εταιρεία DANSE MACABRE. Στη συνέχεια το EP "EVIL SUPREME", και το Δεκέμβρη του 13 το δεύτερο album τους "SCARS OF DENIAL" από την ADVOXYA RECORDS.
FACEBOOK:https://www.facebook.com/nanoinfectband

RANDOMWALK
Οι RANDOMWALK δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το χειμώνα του 2005. Συνδυάζοντας την επιθετικότητα του death metal με το λυρισμό του ατμοσφαιρικού gothic, εντάχθηκαν στο δυναμικό της I for an I Records & Media και κυκλοφόρησαν το 2008 το παρθενικό τους album με τίτλο “REDEMPTION” αποσπώντας θεαματικές κριτικές τόσο για τη μουσική τους όσο και για τη θεατρικότητα της σκηνικής τους παρουσίας. Το 2010 επανέρχονται με το δεύτερο album τους “ABSOLUTION” με ακόμη πιο εντυπωσιακή ανταπόκριση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή το συγκρότημα έχει έτοιμο τον τρίτο του δίσκο με τίτλο “DECLARATION” και φαίνεται πιο ώριμο από ποτέ.
WEBSITE: http://www.randomwalk1.com/ FACEBOOK:https://www.facebook.com/RandomWalk1

SIVA SIX
To Dark/Electro-Industrial συγκρότημα των Siva Six δημιουργήθηκε στην Αθήνα και το 2005 κυκλοφόρησε το 1 τους album “Rise New Flesh “ από την Ιταλική εταιρία Decadence Records. Έχουν κυκλοφορήσει συνολικά 3 albums 1 ep και 1 remix album.
Ανήκουν πλέον στο roster μιας εκ των μεγαλύτερων δισκογραφικών εταιριών του χώρου, στην Βέλγικη Alfa Matrix. Έχουν δώσει συναυλίες σε 11 χώρες. Περισσότερες από 50 μπάντες έχουν κάνει remix σε τραγούδια τους. Έχουν συμμετάσχει σε 15 cd - συλλογές του εξωτερικού. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως Front 242, Gothminister, Type O Negative, Soman, Grendel, Die Krupps, Theatre Of Tragedy, Apoptygma Berzerk, Hocico, Sitd, Rotersand, Pansonik, Arcturus.
Οι siva six είναι η μοναδική ελληνική μπάντα έως τώρα που έχει μπει ως no. 1 σε alternative charts του εξωτερικού (no1 @ IAC 1/2007) και έχουν μπει στα top 10 σε alternative charts χωρών όπως η Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ολλανδία.
Τραγούδια τους έχουν παιχτεί κατά συρροή σε clubs ανά τον κόσμο. ¨Έχουν δώσει συνεντεύξεις σε πολλά έντυπα, web sites , ραδιόφωνα του εξωτερικού. Οι ζωντανές εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερες και χαρισματικές.
Αυτήν την εποχή ετοιμάζουν το 4 τους album που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το 2015 από την Alfa Matrix.
WEBSITE: https://www.sivasix.com/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/sivasix

W.E.B.
Ιδρυμένοι το 2002 οι W.E.B. εκτοτε προσφέρουν απλόχερα αυτό που οι ίδιοι ονόμασαν“dark metal” προσπαθώντας να χαρακτηρίσουν τη μουσικη τους. Οι κυκλοφορίες τους, τα βίντεο τους και οι ζωντανές τους εμφανίσεις πάντα κατάφερναν να τραβήξουν πάνω τους την προσοχή και αρέσκονται στο να επεκτείνουν διαρκώς τα όρια τους. Έχουν μοιραστεί τις σκηνές τις Ευρώπης με σημαντικά ονόματα όπως οι Triptykon, οι Septicflesh, οι Orphaned Land κ.α.
Στα 12 χρόνια παρουσίας τους, έχουν κυκλοφορήσει 3 άλμπουμ και 1 EP, με το τελευταίο τους album “For Bidens” να έχει ταράξει για τα καλά τα νερά της metal σκηνής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άλλωστε η εμφάνιση τους στο Monster Fest θα είναι κομμάτι του πρώτου σκέλους της περιοδείας που θα πραγματοποιήσουν για την προώθηση του εν λογω δίσκου η οποία ξεκινά με την headline περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Αδρεναλίνη, αίμα, και θεατρικότητα είναι λίγα μόνο από τα συστατικά των ζωντανών τους εμφανίσεων.

WEBSITE:https://www.webdarkmetal.com/ FACEBOOK:https://www.facebook.com/webdarkness

Πληροφοριίες - Επικοινωνία
High Voltage Productions
http://www.highvoltage.gr/
email info@highvoltage.gr
Τηλ 6985964483

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου