Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

SORROWS PATH: “Doom Philosophy” (Album Review)

Σκοτεινό, μαγικό, ατμοσφαιρικό, ονειρεμένο το δεύτερο album των Sorrows Path,Doom Philosophy”!!! Πραγματικά λοιπόν, όπως δηλώνει και ο τίτλος του δίσκου, μέσα στα 11 τραγούδια που περιέχει, εσωκλείει όλη την φιλοσοφία του Doom/ Power Metal, με τον καλύτερο τρόπο!
Τα τραγούδια είναι όλα εξαιρετικά, με την φωνή του Άγγελου Ιωαννίδη να είναι τρομερά θεατρική και με την κάθε ερμηνεία του να σε συνεπαίρνει. Σε αυτό το αποτέλεσμα έχει συμβάλει και η εξαιρετική παραγωγή στα Fragile Studios της Αθήνας, από τον Βαγγέλη Γιαλαμά, ο οποίος έχει συμμετάσχει στο δίσκο, παίζοντας μπάσο στο “Damned (O)fish/L.S.D.”, κλασική κιθάρα στο “The King with a Crown of Thorns”, όπως επίσης έκανε δεύτερα φωνητικά και έπαιξε πλήκτρα σε όλο το album!
Οι Sorrows Path όμως είχαν επιπλέον στο πλευρό τους και άλλους δυο ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ μουσικούς ως guest και φυσικά αναφέρομαι στον παλιό κιθαρίστα των θρυλικών Solitude Aeturnus, Edgar Rivera, που συμμετέχει στο Tragedy και τον σπουδαίο Snowy Shaw, που κόβει την ανάσα στο “Everything Can Change”!!!
Το “Doom Philosophy” είναι ένας δίσκος που θα κάνει όλους τους φίλους του ιδιώματος περήφανους και θα τους ταξιδέψει σε άλλες εποχές...  
Doom Rules Eternally \m/   9,5/ 10

Δημήτρης Άγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου