Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

HUMAN SERPENT, IMPERIUM INFERNALIS, 1000DEAD, FUNERAL STORM: Live στο Ηράκλειο!

Ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βόμβος παρουσιάζει:

Human Serpent
Imperium Infernalis
1000Dead
Funeral Storm


Σε μια βραδία ακραίου ήχου, στο H E R L I N την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου.

Doors: 20.30
Entrance: 5€

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα.

Οι Λαμιώτες Βlack Μetallers Human Serpent παρουσιάζουν το ντεμπούτο full length τους «The Gradual Immersion in Nihilism» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2014 από την Death Knell Productions,Funeral Chants Productions και Nebular Winter Productions στην πρώτη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία ονόματι «Anti-Human Propaganda Tour» όπου θα περάσει από Ιταλία, Κροατία, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ελλάδα..

http://humanserpentofficial666.blogspot.gr/
https://humanserpent.bandcamp.com/

Για τους Ηρακλειώτες Imperium Infernalis δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Μετά την κυκλοφορία του "Choking on the Stench of Mankind" από την Γαλλική Le Crepuscule Du Soir Productions, θα εμφανιστούν για τελευταία φορά στο νησί πριν μπουν στο studio για τις ηχογραφήσεις του επόμενου δίσκου τους.

http://imperiuminfernalis.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/ImperiumInfernalis


Οι Ρεθυμνιώτες 1000Dead είναι σίγουρο ότι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με τον ιδιαίτερο ήχο τους . Αυτή τη φορά θα μας παρουσιάσουν το ολοκαίνουριο ΕΡ τους, το οποίο έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές !

https://www.facebook.com/1000Dead

Οι Funeral Storm μετά από αρκετά χρόνια, είναι έτοιμοι να ξαναχτυπήσουν επί σκηνής! Έχοντας πλέον νέα σύνθεση με μέλη των Ρεθυμνιωτών Serpent Path θα παρουσιάσουν ένα δείγμα από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει στο κοντινό μέλλον.

https://www.facebook.com/funeralstorm666


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου