Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

PRINCIPALITY OF HELL: “Fire & Brimstone” (Album Review)

Το Fire & Brimstone των Principality Of Hell ξεκίνησε τον ανίερο σκοπό του και το αποτέλεσμα προτείνεται για party στην κόλαση.
Η μπάντα μπορεί να ντεμπουτάρει με αυτόν τον δίσκο, αλλά τα μέλη της όχι, καθώς αποτελείται από 3 ονόματα που έχουν διαγράψει την δική τους πορεία στον χώρο, τον Maelstrom (Ravencult, Thou Art Lord κ.α.) στα Drums, ο οποίος με το εκπληκτικά φυσικό του παίξιμο, δίνει μια ιδιαίτερη μαγεία στο album, όπως ακριβώς και στον τελευταίο δίσκο των Thou Art Lord, o El στις κιθάρες (Soulskinner, Nergal, Thou Art Lord), που εκτοξεύει τόνους σατανικών riff και φυσικά ο τεράστιος Μagus (Necromantia, Thou Art Lord) στο μπάσο και την φωνή, νομίζω δεν υπάρχει καταλληλότερο πρόσωπο να ηγηθεί μιας τέτοιας μπάντας.
Ο ήχος των Principality Of Hell είναι ο ορισμός της φράσης “Old School Black Metal” και σε ταξιδεύει με άνεση στα 80's, όταν μπάντες όπως οι Venom, Celtic Frost, Βathory και Sodom έσπερναν τον τρόμο.
To album αποτελείται από τις εξής 9 διαβολικές συνθέσεις, Fire & Brimstone”, “Codex Inferno”, “The Bleeding Nun”, “We Ride At Night”, “Leviathan”, “Witches' Coven”, “Hellfire Legions”, “The 9th Seal”, “The Hand Of The Hangman”, στην έκδοση CD περιλαμβάνει επίσης την διασκευή στο “Strike Of The Beast” των Exodus και στην έκδοση βινυλίου το “Tormentor” των Slayer...
Για το τέλος να πούμε ότι το logo των Principality Of Hell, προέκυψε από διαγωνισμό που έκανε το συγκρότημα και σίγουρα είναι μια κίνηση αρκετά ξεχωριστή.
BLACK FUCKING METAL!!!   8,5/10

Δημήτρης Άγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου