Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

BATTLEROAR: “Blood Of Legends” (Album Review)

Οι Battleroar επέστρεψαν πιο δυνατοί από ποτέ, με ένα δίσκο βγαλμένο από τα όνειρα κάθε λάτρη του επικού metal!!!
Το 4ο full-length τους, “Blood Of Legends”, είναι ένα άκρως εθιστικό album που θες να ακούς ξανά και ξανά, αποτελούμενο από τραγούδια διαχρονικά, κάτι που γίνεται όλο και πιο σπάνια στις μέρες μας... Ο εκπληκτικός Κώστας Τζώρτζης παίζει μερικές από τις καλύτερες μελωδίες της καριέρας του και μαζί με τους νέους του συμπολεμιστές, Σταύρο Αϊβαλιώτη στο μπάσο, Ανδρέα Σωτηρόπουλο κιθάρα και φυσικά την ιδανική φωνή του Gerrit Mutz των Sacred Steel, σε συνδυασμό με τους εξωπραγματικούς ήχους από το βιολί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, δημιουργούν ένα σύνολο έτοιμο να κατακτήσει κάθε μάχη!  
Ο δίσκος ξεκινώντας με το παραμυθένιο instrumental “Stormgiven”, έχει τραγουδάρες που θα κάνουν κατάληψη στο μυαλό σας, όπως το “Poisoned Well”, με το εξαιρετικό video clip, με πλάνα από την πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας “Αδάμαστος: Τα χρονικά του Δρακοφοίνικα”, καθώς το τραγούδι στην instrumental εκδοχή του, παίζει στους τίτλους τέλους της ταινίας, τα απίστευτα “The Curse Of Medea” και “Valkyries Above Us” και φυσικά το “Exile Eternal”!!!
Η παραγωγή του δίσκου έγινε στα Devasoundz Studios, από τον Θύμιο Κρίκο των Innerwish.
Στο album συμμετέχουν οι: Yulie Soula (τσέλο), Xριστιάννα Χατζημιχάλη (Elysion) και η Σύλβια Ευθυμίου και τα χορωδιακά μέρη αποτελούνται από τους: Γιάννη Παπανικολάου (Rock N Roll Children), Γιώργο Εικοσιπεντάκη (Innerwish), Xριστιάννα Χατζημιχάλη, Στρατή Steele, Φώτη Βenardo, Θύμιο Κρίκο, Κώστα Τζώρτζη και Gerrit Mutz.
Τέλος το εκπληκτικό εξώφυλλο του album είναι του σκιτσογράφου, δημιουργού και πρωταγωνιστή της ταινίας “Αδάμαστος”,  Γιάννη RubusΡουμπούλια.   9/10

Δημήτρης Άγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου