Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

NORDOR Live Show With VIGOUR - CONQUEST METHOD - KILLING WITH A SMILE, 18/01/14 (Live Report)

Όταν είσαι νέα μπάντα στο πρώτο σου ΕP, σίγουρα το να ανοίγεις το live για ένα συγκρότημα με τα χρόνια των Nordor δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, παρόλα αυτά οι Killing With A Smile έγιναν ένα με το κοινό κυριολεκτικά, κερδίζοντας το με την ενέργεια και τον δυναμισμό τους, δείχνοντας ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο, διεκδικώντας ότι μπορούν πάνω στην σκηνή, αξιέπαινοι!!
Στην συνέχεια ακλούθησαν οι Conquest Method, που προώθησαν το ομώνυμο ΕP τους, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013. H μπάντα κινείται κοντά στο ύφος συγκροτημάτων όπως οι Slipknot και οι Meshuggah και ενώ το EP τους είναι φανταστικό, σκηνικά το πλαισίωσαν με μια χορεύτρια και αρκετό χαβαλέ, κάτι που από τη μια δείχνει πόσο ακομπλεξάριστοι είναι, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι αυτό ταιριάζει περισσότερο με το ύφος άλλων συγκροτημάτων.
Την σκυτάλη πήραν οι Melodic Black Metallers, Vigour, παρουσιάζοντας μας τραγούδια από το "No Gods To Praise" album τους, αλλά δυστυχώς σε σύγκριση με το live που είχαν δώσει ως support band των Aherusia, δεν είχαν τον ίδιο ήχο, αλλά και πάλι κατάφεραν να μας ταξιδέψουν και να προκαλέσουν πανικό, με την καθιερωμένη πλέον διασκευή στο "Ov Fire And The Void" των Behemoth!
H μεγάλη στιγμή έφτασε, όσοι ήταν στο 7 Sins εκείνη την στιγμή, ήταν για αυτούς, για να τιμήσουν ένα από τα ιστορικότερα Death Metal συγκροτήματα του χώρου, τους Nordor. Μέσα από πυκνούς καπνούς λοιπόν ανέβηκαν στην σκηνή, με δυο μπασίστες για πρώτη φορά και έσπειραν εις διπλούν τον όλεθρο.
Αν και πίστευα ότι θα σταθούν κυρίως στο πρόσφατο "Erga Omnes", ακόμα και να το ήθελαν, οι πιστοί σε αυτούς δεν τους άφησαν και τους οδήγησαν σε ένα ατελείωτο encore και μια μπάντα σαν τους Nordor, πιστή στο underground, δεν χάλασε σε κανέναν χατίρι και έτσι είχαμε ένα show με το λιγότερο 24 τραγούδια απ’ όλη τους την πορεία.
Στα θετικά της όλης βραδιάς είναι η άριστη οργάνωση, αλλά δυστυχώς θα περίμενα περισσότερη προσέλευση, γιατί κάτι τέτοιες προσπάθειες πρέπει να ανταμείβονται από το ελληνικό κοινό. Horns Up !!!



Ανταπόκριση: Δημήτρης Άγας
Φωτογραφίες: Μανώλης Φωτάκης

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του live εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου