Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

ANTHRAX: Έρχονται για συναυλία στην Αθήνα!

ΟΙ THRASH ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ HEΑDLINERS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ GAGARIN205

Επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Οι Anthrax , ένα από τα 4 μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου thrash metal έρχονται για την πρώτη τους headline εμφάνιση στην Ελλάδα. Στις 28 Ιουλίου το Gagarin θα γνωρίσει πρωτοφανείς στιγμές thrash θύελλας και τα moshpit θα πάρουν φωτιά σε μία συναυλία που όμοιά της σίγουρα δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα μας.
Από τα πλέον επιτυχημένα ονόματα, τόσο εμπορικά όσο και δημιουργικά, της metal σκηνής, οι Anthrax μαζί με τους Metallica, Slayer και Megadeth είναι τα συγκροτήματα που δημιούργησαν τον thrash metal ήχο, τον εξέλιξαν και προσέδωσαν σε αυτόν όλα του τα χαρακτηριστικά.
Δημιουργήθηκαν στη Νέα Υόρκη το 1981 από τον κιθαρίστα Scott Ian και το πρώτο τους album κυκλοφόρησε το 1984 με τίτλο ‘Fistful of Metal’. Την επόμενη χρονιά ο τραγουδιστής τους Neil Turbin αντικαταστάθηκε από τον Joe Belladona, ο μπασίστας Danny Lilker έδωσε τη θέση του στον Frank Bello, ο drummer Charlie Benante και ο δεύτερος κιθαρίστας Dan Spitz έμειναν στη θέση τους και το συγκρότημα ξεκίνησε να διαγράφει την μεγαλειώδη του πορεία. Δίσκοι όπως τα ‘Spreading the Disease’ (85) , ‘Among the Living’(87), ‘State of Euphoria’ (88) και ‘Persistence of Time’ (1990) έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του heavy metal και δικαίως θεωρούνται ως all time classics του χώρου.
Από το 1993 μέχρι το 2003 οι Anthrax με τραγουδιστή τον John Bush κατάφεραν να διατηρήσουν την δημοτικότητα τους σε υψηλά επίπεδα κυκλοφορώντας τα album ‘Sound Of White Noise’ (93), ‘Stomp 442’ (95) , ‘Volume 8’ (98) και ‘We’ve Come For You All’ (2003) ενώ η επιστροφή του Joe Belladona πριν από μερικά χρόνια χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τους οπαδούς και επιστεγάστηκε με το εξαιρετικό album ‘Worship Music’ (2011) .
To Ελληνικό κοινό μέχρι πρόσφατα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ζωντανά τους Anthrax δύο φόρες, αμφότερες στα πλαίσια festival, τελευταία εκ των οποίων ήταν το 2010 όταν έπαιξαν στην Big 4 περιοδεία και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Στις 28 Ιουλίου, το συγκρότημα θα παίξει για πρώτη φορά πλήρες set εκπληρώνοντας έτσι ένα απωθημένο 2 γενεών Ελλήνων fans και χαρίζοντας μας μία εμπειρία που σίγουρα θα συζητιέται για χρόνια.
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι thrashers Exarsis. Πρόκειται για το πλέον ανερχόμενο όνομα της Ελληνικής σκηνής, που είναι σχεδόν βέβαιο πως σε λίγο καιρό θα αρχίσει να απασχολεί την παγκόσμια σκηνή με την ποιότητα, την ενέργεια και τον μοναδικό του χαρακτήρα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει Δευτέρα 27 
Μαΐου από το internet και Παρασκευή 31 Μαΐου από όλα τα υπόλοιπα σημεία.

Τιμή: 26 ευρώ τα πρώτα 500 εισιτήρια και μετά την εξάντληση τους 31 ευρώ,

Σημεία προπώλησης: Στα Public,Ticket house και Ticket services (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)

On line: www.ticketservices.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου