Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ALL MY SINS: "Zov iz Magle" (EP Review)

Νέο EP από τους Σέρβους blacksters Αll My Sins, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου του 2018 σε 7'' βινύλιο και μόλις 200 κόπιες. Η μπάντα αποτελείται από δύο μέλη, τον Nav Cosmos στη φωνή και το μπάσο και τον V στις κιθάρες. Εδώ να πούμε οτι ο V είναι ο πρώην τραγουδιστής, κιθαρίστας, πνευστά των πολυαγαπήμενων στο ελληνικό κοινό και όχι μόνο, Kawir, γνωστός τότε με το όνομα Phaesphoros, που μεταξύ διάφορων κυκλοφοριών είχε κυκλοφορήσει μαζί τους και το εκπληκτικό studio album, "Ισόθεος", που έδωσε στη μπάντα παραπάνω δημοτικότητα.
Στο EP των All My Sins λοιπόν, υπάρχουν κάποιες στιγμές που μας θυμίζουν το εν λόγω album, με το χαρακτηριστικό παίξιμο του V.
Tο "Zov iz Magle", είναι προπομπός του πρώτου δίσκου των All My Sins, με το τίτλο "Pra Sila - Vukov Totem", ο οποίος θα είναι θεματικός και αφιερωμένος στον λύκο ως μυθολογικό ον.
Το EP έχει δύο τραγούδια, το ένα είναι το ομότιτλο, το οποίο θα εμπεριέχεται στο νέο δίσκο και είναι ένα σκοτεινό νορβηγικού τύπου black metal, με χορωδιακές επικές ατμόσφαιρες, που θυμίζουν πολύ, όπως προανέφερα, το "Ισόθεος" των Kawir. Το άλλο εξίσου υπέροχο τραγούδι, με τίτλο "Sa Dna", είναι αρκετά διαφορετικό και ξεχωρίζει για την ερμηνεία του Nav Cosmos. Το κομμάτι γράφτηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του EP και δεν θα εμπεριέχεται στο νέο δίσκο.
Συνολικά το EP μας προϊδεάζει πολύ θετικά για αυτά που ακολουθούν και περιμένουμε με ενδιαφέρον το επόμενο βήμα των All My Sins.     8,5/10 

Δημήτρης Άγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου