Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

UNDER THE PAGAN MOON FEST: Kawir, Horn, Necrohell, Synteleia, Primal Cult!

SONIC BLAST presents :

Under The Pagan Moon Fest in Athens with
Kawir , Horn , Necrohell , Synteleia , Primal Cult
Σαββάτο 4 Νοεμβρίου 2017
Gagarin 205 (Λεωφόρος Λιοσίων 205, Αθήνα)
Πόρτες 19:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• Περιορισμένη προπώληση: 8€ 
(Early Bird 50 tickets only from viva.gr) Sold Out
• Προπώληση:10€ 
• Ταμείο: 12€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Bowel of Noise records (Θεμιστοκλέους 25, Αθήνα, 210 3846783,www.bowelofnoise.com)
No Remorse Records (Γαμβέτα 4, Αθήνα, τηλ.: 210 3830981,www.noremorse.gr)
Sirens Records (Νικηταρά 14, Αθήνα, τηλ.: 210 3822304)
Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 210 3304133, www.metalera.gr)

• Ηλεκτρονική προπώληση :


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

KAWIR

Tο 1993 άρχισε το αρχέγονο ταξίδι για ένα από τα επιδραστικότερα συγκροτήματα της Pagan / Black Metal σκηνής. Οι Kawir μετά τη σαρωτική περσινή τους εμφάνιση επιστρέφουν στη σκηνή του Gagarin για να παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "ΕΞΙΛΑΣΜΟΣ" καθώς και παλαιότερο υλικό σε ένα δίωρο full set show.


HORN

Οι Γερμανοί Horn ξεκίνησαν σαν one-man band to 2003. Η θεματολογία τους βασίζεται στη σχέση του ανθρώπου με τη φύση. Μουσικά κινούνται στο χώρο του Black Metal με έντονα folk στοιχεία. Οι εξαιρετικές κριτικές που απέσπασε το έβδομό τους album “Turm am Hang” και η ανταπόκριση του κοινού, συνετέλεσαν στο σχηματισμό full line-up με σκοπό την πρώτη τους επίσκεψη στην Ελλάδα, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς συναυλιών ανά την Ευρώπη.


NECROHELL

Οι Necrohell έχουν κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ και μουσικά κινούνται σε παγωμένα μαύρα μονοπάτια. Η πρόσφατη κυκλοφορία τους με τίτλο “Deathwings”, αναμένεται να κάνει αίσθηση στο χώρο, ενώ αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του Nocturno Culto από τους μυθικούς Darkthrone, ο οποίος τραγουδάει σε ένα κομμάτι!SYNTELEIA

Synteleia άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στον χώρο του underground με το πρώτο τους demo “Astral Blasphemies” , το οποίο ηχητικά κινείται στο γνώριμο ελληνικό 90's Βlack Μetal ύφος.
PRIMAL CULT

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Primal Cult από το Άργος, οι οποίοι μας εξέπληξαν με το "In Timeless Paths" EP το 2014. Αυτή τη περίοδο βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας το πρώτο τους full lenght album.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου