Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ACID DEATH: "Ηall Οf Mirrors" (Album Review)

Tους Acid Death στην πορεία τους μέσα στα χρόνια τους χαρακτηρίζουν δύο πράγματα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, κάτι που τους οδήγησε εν έτει 2015, κατά την προσωπική μου άποψη, στο να δημιουργήσουν ένα album που συνάδελφοί τους από το εξωτερικό θα το ζήλευαν. Θα ζήλευαν τα γεμάτα έμπνευση κιθαριστικά θέματα και όλα αυτά τα συναισθήματα που σου δημιουργεί το "Hall Οf Mirrors".
Ο δίσκος είναι ένα άρτιο Progressive Death Μetal party και καλό party χωρίς καλεσμένους δεν γίνεται. Έτσι λοιπόν στο "Truth Revealed", ο Νίκος Μελισσουργός των Suicidal Angels, κάνει ένα Slayerικό πέρασμα με την κιθάρα του , ο Jon Soti των Floating Worlds, πάει σε άλλη διάσταση το ήδη υπέροχο "Life and Death", στο "Ηall Οf Mirrors", το οποίο έχει γίνει και video clip, συμμετέχει ο Μάνθος Στεργίου των Tardive Dyskinesia, που εκ του αποτελέσματος ήταν ιδανική επιλογή και στο εκρηκτικό "Taste Οf Τhe Erratic", συμμετέχει η μοναδική Ηλιάνα Τσακιράκη των Εnemy Of Reality, καθώς επίσης και η Νadja V.
Εάν θέλετε να δείτε πως ακούγονται live μερικά από τα νέα τραγούδια των Acid Death, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ολόκληρο το set τους, στα πλαίσια του Astarte Fest Vol. 1, στις 20 Ιουνίου, όπου και τα παρουσίασαν για πρώτη φορά και τo Under The Sign Of Metal ήταν εκεί, βιντεοσκοπόντας επίσημα το live τους, όπως και όλο το υπόλοιπο Fest!!
Το album εμπεριέχει και δύο live εμφανίσεις που έδωσε η μπάντα ως support στους Τhe Haunted. Η παραγωγή έγινε στα Devasoundz studio από τον Φώτη Βenardo και το πανέμορφο artwork από τον Γιάννη Νάκο.   8,5/10

Δημήτρης Άγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου