Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

WOMB OF MAGGOTS/ MIST OF NIHIL/ SYMFORIA/ KOSMOGONIA/ CHAOS UNDIVIDED: Live @ An Club

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο An Club
Πόρτες: 18:30 
Έναρξη: 19:00
Είσοδος: 5e

Οι Chaos Undivided κινούνται στον χώρο του Death Metal με μοντέρνα στοιχεία. Αυτήν την περίοδο ολοκληρώνουν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους EP που θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες.
https://www.facebook.com/pages/Chaos-Undivided/818334771571498?fref=ts
https://www.youtube.com/c/ChaosUndivided

Οι Kosmogonia είναι μια thrash-melodic μπάντα απο την Αθήνα. Ιδρύθηκαν το 2014 ενώ αυτό το διάστημα η μπάντα ετοιμάζεται να ηχογραφήσει την πρώτη της επίσημη δουλειά, το πρώτο της ep. Στο μεσοδιάστημα από την ίδρυσή τους οι Kosmogonia έχουν δώσει μια σειρά απο lives. Ενώ τον Αύγουστο του 2014 δημοσίευσαν το πρώτο τους demo song με τίτλο "Fallen Pegasus". Από εκεί και πέρα η μπάντα το επόμενο διάστημα μέχρι και σήμερα, έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία κομματιών που θα συμπεριληφθούν μέσα στο ep της, κομμάτια όπως το "Nobody's Safe" και "Opium Of Hallucination", τα οποία η μπάντα έχει παρουσιάσει σε πρόσφατα lives.
https://www.facebook.com/pages/Kosmogonia/665642480190360
https://www.youtube.com/watch?v=rSHi_MmogYk
https://www.youtube.com/watch?v=zphDOM_cAII

Οι Symforia ιδρύθηκαν το 2013 στην Αθήνα. Το line up αποτελείται από τον Lord Belial (ντραμς), Luna Mordant (φωνητικά), Celestial (κιθάρα), Pagan (κιθάρα) και Inhellius (μπάσο). Ο ήχος των Symforia τους κατατάσσει στο χώρο του Symphonic Occult metal με επιρροές τόσο της Black και Progressive σκηνής όσο και της Avant Garde. Έχουν ήδη στο ενεργητικό τους ένα EP με τίτλο "Nocturnal Symfonies Of The Unholy". Σημαντική στιγμή για την μπάντα ήταν η εμφανιση τους στο Voices Of The Mist μαζί με Elysion, Bare Infinity και Till I Drop Dead στις 25 Απριλίου 2015.
https://www.facebook.com/Symforia
https://www.youtube.com/channel/UCFjBuOyj9hrzWNfPSSVn4lw
http://symforia1.bandcamp.com/releases
https://soundcloud.com/symforia

Οι Mist of Nihil δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2013. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κυκλοφορούν το πρώτο τους ΕΡ " Buried Laments". Οι μουσική τους κυμαίνεται στα πλαίσια του Melodic Doom/ Death Metal ενώ αυτό το καιρό ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους full length album.
https://www.facebook.com/Mistofnihil
https://www.youtube.com/user/MISTOFNIHIL
http://mistofnihil.bandcamp.com/

Οι Womb Of Maggots δημιουργήθηκαν το 2000 και το 2002 κυκλοφόρησαν το ''Life Odium'', ένας δίσκος σε industrial death ύφος. Έπειτα άλλαξαν το όνομά τους σε Inactive Messiah και μετά από 3 δίσκους και πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι Σωτήρης Παππάς ( κιθάρα ) και Λευτέρης Χρήστου ( μπάσσο ) επαναδραστηριοποιούν τους Womb Of Maggots με τον αρχικό τραγουδιστή Ιωάννη Φραντζή Μινάρδο. Πλέον, με νέο line up και death metal ύφος στο στυλ των Morbid Angel, Vader, Dying Fetus κ.ά., ετοίμασαν νέο δίσκο ''Decay of Humanity'' ο οποίος θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον χειμώνα, οι Womb Of Maggots είναι έτοιμοι για μία νέα αρχή.
https://www.facebook.com/wombofmaggots
https://www.youtube.com/watch?v=jHvSF66bS6c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου