Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

TORMENTING THE INNOCENT LIVE!: BIO-CANCER - FADOM - BIOTOXIC WARFARE - AMKEN - SKULL KORAPTOR

Την Κυριακή 5 Απριλίου, στο An Club με αφορμή την κυκλοφορία του 2ου album των extreme thrashers Bio-Cancer και με την βοήθεια 4 ακόμα φιλικών μπαντών, ετοιμαστείτε για μια ακραία thrash metal βραδιά γεμάτη ενέργεια!

Skull Koraptor
Το live ανοίγουν οι Skull Koraptor! Μια νέα πολλά υποσχόμενη ελληνική Τhrash Μetal μπάντα που με τσαμπουκά και όρεξη θα σπάσουνε το μαγαζί. Κυκλοφόρησαν το ΕΡ τους με τίτλο "Dead Ahead" τον Μάιο του 2014 και με σταθερό line up έχουν ετοιμάσει καινούργιο υλικό για την σκηνή και για το ντεμπούτο album τους για το 2015. Ετοιμαστείτε για ένα δυναμικό live!

AMKEN
Στην συνέχεια, γρήγορο old-school αμερικάνικο thrash συνδυασμένο με αυτό το διαβόητο γερμανικό κοπάνημα για την τετράδα των ΑΜΚΕΝ, κάτω από τον τίτλο της πρώτης τους κυκλοφορίας, το "Adrenaline Shot" EP. Με ένα πρώτο video-clip για το κομμάτι 'Zombie Pets' (http://youtu.be/UX0x6n-VwAE) και ενθαρρυντικές κριτικές, εισβάλουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (http://youtu.be/Af6lmkQ6MPQ), κερδίζουν τον πρώτο διαγωνισμό Top of the Rocks και καθηλώνουν τα γερμανικά πλήθη στο πρώτο μεγάλο live τους στο εξωτερικό με τους death metal γίγαντες SIX FEET UNDER τον περασμένο Δεκέμβρη. Η μπάντα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Αθήνα.

Biotoxic Warfare
3η μπάντα της βραδιάς, οι Biotoxic Warfare, thrash/death metal από Ηράκλειο Κρήτης, δημιουργήθηκαν το 2012. Έχουν στο ιστορικό τους ένα E.P. με τίτλο "Baptized In Blood And Greed", το οποίο κυκλοφόρησε το 2013, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν το debut album τους με τίτλο "Lobotomized", υλικό από το οποίο θα παιχτεί στο live.

Fadom
Μετά από το πρώτο mini-tour τους μαζί με Never-Trust και Fatal Mutiny, και ύστερα από τα support actings σε W.E.B στη Λάρισα, καθώς και στους θρύλους του γερμανικού thrash metal Tankard, δουλεύουν πάνω στο νέο υλικό τους πλαισιώνοντας την εμφάνισή τους με κομμάτια από το πρώτο τους άλμπουμ Pantophobia, αλλά κι από το νέο τους υλικό.

Bio-Cancer
Για το τέλος οι Bio-Cancer, οι οποίοι με το «Ear Piercing Thrash» ταρακούνησαν την ελληνική (και όχι μόνο) thrash metal σκηνή και δημιούργησαν τον δικό τους θόρυβο στο παγκόσμιο thrash metal στερέωμα. Με πολλά support σε μεγάλες μπάντες εντός/εκτός Ελλάδας θα παρουσιάσουν παλιά αλλά και αρκετά νέα κομμάτια από το επερχόμενο album ‘’Tormenting the Innocent’’ το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσω της Candlelight Records. Mετά από ένα ολόκληρο χρόνο από την τελευταία εμφάνιση τους στην Αθήνα με τους Sodom, δεν υπόσχονται τίποτα λιγότερο από ένα thrash metal ολοκαύτωμα! ΕAR PIERCING THRASH ‘TILL FUCKING DEATH!!!


Special DJ Set από τον Νίκο Τραγάκη (Exarsis)

ΠΟΡΤΕΣ: 19:00
ΤΙΜΗ: 6 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου