Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ULI JON ROTH / GUS G: Live στην Ελλάδα!

Παρασκευή 7 Μαρτίου- Κέρκυρα- 7 Τεχνών
Σάββατο 8 Μαρτίου- Θεσσαλονίκη- Block 33
Κυριακή 9 Μαρτίου- Έδεσσα- Art Factory
Δευτέρα 10 Μαρτίου- Κύπρος/ Λάρνακα- Savino Live
Τρίτη 11 & Τετάρτη 12 Μαρτίου- Αθήνα- Κύτταρο Club
Doors Open: 20:00
Show Starts: 21:00

Τι θα δουμε στο UNITY pt1?
Θα δουμε ενα 3ωρο ( και βαλε ) show με 2 μεγαλους κιθαριστες οπου το συχρονο θα συναντησει το κλασσικο στη καλυτερη συνεργασια της χρονιας με 2 κορυφαιους τραγουδιστες του ειδους!!!!
Το show θα ανοιγει ο JORN LANDE με κομματια απο τη προσωπικη του δισκογραφια και οχι μονο............!
Την σκυταλη στη συνεχεια θα παιρνει ο GUS G. o oποιος θα παρουσιασει σε παγκοσμια αποκλειστικοτητα για πρωτη φορα κομματια απο τη πρωτη του δισκογραφικη δουλεια που θα κυκλοφορησει τον Μαρτιο "I AM THE FIRE " , Firewind αλλα και διασκευες εκπληξη! Μαζι του στη σκηνη θα βρισκεται ο MATS LEVEN απο τους CANDLEMASS ( ex THERION. Y.J. MALMSTEEN ) αλλα και ο JORN LANDE ως guest!
Στη συνεχεια ο ULI JON ROTH θα μας ταξιδεψει με την Sky guitar του σε ονειρεμενες μελωδειες της προσωπικης του δισκογραφιας αλλα και θα μας ροκαρει με κομματια απο την μαγικη εποχη που ηταν στους SCORPIONS..........
Στο τελος ο GUS G. και ο ULI JON ROTH θα jammaρουν επανω στη σκηνη μαζι με τους LANDE / LEVEN σε κομματια των SCORPIONS , OZZY και οχι μονο.....!
Το συγκροτημα που θα πλαισιωνει τους ROTH / GUS G. θα ειναι ο Ule W. Ritgen (ιδρυτης των FAIR WARNING και συνοδοιπορος του ULI JON ROTH απο τους ΕLECTRIC SUN! ) , o Jamie Little , Niclas Turmann ( Crystal Breed ) και ο δικος μας Makis Tselentis των 2002 GR στα πληκτρα! Σημεια προπωλησης
ΑΘΗΝΑ:
Κεντρο: Καγμακης μουσικα οργανα , Shiva Records , Monsterville , Sirens , No remorse
Mαρουσι : Gorilla 11
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Kαλαμαρια : Cafe bar Diorofo
Kεντρο: Ticket house , Alone , Bolivar , Χορδες , Nephilim , Dizzy Dolls
Μεσω internet : ticketarena.gr !

TΡΙΤΗ 11 & ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ LIVE ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ!
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 18 EUROS MEXΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
μετα το περας της ημερομηνιας το εισιτηριο θα κοστιζει 22 euros και στην εισοδο το ιδιο! Η προπωληση ξεκιναει την επομενη βδομαδα την Παρασκευη 7 Φεβρουαριου απο το Shiva Records , Monsterville ( Σπυρου Τρικουπη 10 , εξαρχεια ) & Νο Remorse , μεσω internet στο ticketarena.gr απο αυριο!

Oταν ένας ιστορικός κιθαρίστας συναντά επι σκηνής ένα απο τα μεγαλύτερα και πιο hot ονόματα της σύγχρονης μέταλ, το αποτέλεσμα αναμένεται εκρηκτικό!!!  Δύο μουσικοί με όραμα, ασίγαστο πάθος και αστείρευτο ταλέντο, ο μεγάλος Uli Jon Roth και ο εκρηκτικός Gus G. θα ανέβουν μαζί στη σκηνή για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό και πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα μουσικό event, ένα πάντρεμα της ροκ μουσικής και της πιο εξελιγμένης, δυνατής μορφής της, πλαισιωμένοι απο εξαιρετικούς μουσικούς, αλλά και τις εκπληκτικές φωνές των Jorn Lande και Mats Leven!

Στις συναυλίες που θα πραγματοποιήσουν σε Ελλάδα και εξωτερικό την Άνοιξη, θα γίνουμε μάρτυρες «κιθαριστικών συνομηλιών» υψηλοτάτου επιπέδου από δύο κορυφαίους αντιπροσώπους των δύο τελευταίων γενεών!

Θα ακουστούν τραγούδια απο τη προσωπική δισκογραφία του Uli Jon Roth, αγαπημένες επιτυχίες του με τους Scorpions, αλλά και κομμάτια απο τον νέο προσωπικό δίσκο του Gus G. " I AM THE FIRE " που θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και αναμένεται να ταράξει τα νερά της ροκ αλλα και μέταλ σκηνής με την ποιότητα των συνθέσεων και τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου που περιλαμβάνει.  Και αυτό αποτελεί μόνο την αρχή! Στο πολύωρο αυτό σόου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε εκτός των άλλων, τους υπέροχους αυτούς κιθαρίστες να τζαμάρουν μαζί επι σκηνής σε ένα σετ λιστ… έκπληξη!

Το κιθαριστικό δίδυμο Roth/Gus δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η πλούσια καριέρα που συνοδεύει τους δύο μουσικούς μιλάει απο μόνη της.  Ο Uli Jon Roth, κιθαρίστας των Scorpions τη δεκαετία του 70’ και συνθέτης πολλών μεγάλων επιτυχιών τους, συνεχίζει να διαγράφει μία πολύ επιτυχημένη σόλο πορεία, η οποία συμπεριλαμβάνει προσωπικά projects και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του μουσικού κόσμου.  Ο Gus G., ιδρυτής του διάσημου metal group Firewind που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία, κατάφερε, εκτός των άλλων, να ξεχωρίσει ανάμεσα απο μεγάλους ανα τον κόσμο κιθαρίστες και να κατακτήσει επάξια τη θέση του κιθαριστα δίπλα στον μεγάλο Ozzy Osbourne.

Kάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φόρα και μόνο για πολύ συγκεκριμένες εμφανίσεις…! Οι οπαδοί αυτών των δυο μουσικών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κομμάτια των Black Sabbath , των  Scorpions αλλά και του Ozzy Osbourne που έγραψαν ιστορία!
 
Δυο τεράστιοι frontman , ο Νορβηγός Jorn Lande, γνωστός σαν η φωνή των power metalers Masterplan, αλλά και δημοφιλής απο τις συνεργασίες του με γνωστα group της ροκ/μέταλ όπως οι Αvantasia , Heaven and Hell, Ark και ο Σουηδός Mats Leven, τραγουδιστής πλεον των Candlemass και άλλων σημαντικών group όπως οι Therion, Yngwie j. Malmsteen , Treat και Krux , θα πλαισιώσουν με τις μοναδικές τους ερμηνείες τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες και θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο κομμάτια που στοίχειωσαν την εφηβεία μας! Παρέα on stage με τον χρόνια συνεργάτη απο την εποχη των Electric Sun & μπασίστα του Uli Jon Roth θα ειναι Ule W. Ritgen (Fair Warning ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου