Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

SEEDEVIL: “Post Destruction” (Album Review)

Σύγχρονο, όμορφο, επαναστατικό, αλλά παράλληλα ταξιδιάρικο, xωρίς να χάνει καθόλου από την δύναμη του το ντεμπούτο των Seedevil. Το “Post Destruction” κινείται στον Αμερικάνικο Alternative ήχο, με αρκετά στοιχεία από Metalcore, με καλή παραγωγή που αναδεικνύει την δουλειά τους. 
Το σημαντικότερο όμως απ’ όλα, είναι τα ίδια τα τραγούδια και από αυτά ο δίσκος διαθέτει τρομερές στιγμές που θα ζήλευαν αρκετές μπάντες του είδους, όπως τα “Mid-Term”, “After Message (Of Post Destruction)”, “Another Day” και το υπέροχο Instrumental, “K-1”. 
Με αυτό το ντεμπούτο τους οι Seedevil δείχνουν ότι θέλουν και μπορούν να σταθούν σε ένα δύσκολο και κορεσμένο στην εποχή μας είδος και με λίγη βελτίωση και συγκεκριμένα στον τομέα των φωνητικών, έχουν όλα τα εφόδια να το καταφέρουν. Το artwork του album το έχει επιμεληθεί ο τραγουδιστής και κιθαρίστας της μπάντας, Παναγιώτης Σταυράγγελος, που μαζί με τον αδελφό του και κιθαρίστα Σπύρο Σταυράγγελο, αφιερώνουν τον δίσκο στη μνήμη του πατέρα τους, Α. Σταυράγγελου!

Δεν φοβόμαστε τίποτα, είμαστε χιλιάδες, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.”   7,5/10

Δημήτρης Άγας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου