Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

MOONSPELL: Live στην Αθήνα!

Οι Μoonspell θέλοντας να ανταποδώσουν την αγάπη των Ελλήνων οπαδών προς το πρόσωπο τους έρχονται για ένα special show βασισμένο στα Wolfheart και Irreligious albums,
το Σάββατο 24 Μαίου 2014 στον καινούριο συναυλιακό χώρο του Stage Volume 1.

Πρόκειται για ένα δίωρο vintage set υπό τον τίτλο Night of The Wolf το οποίο και έχει παρουσιαστεί on stage μονάχα σε ελάχιστες εορταστικές εμφανίσεις των Πορτογάλων ανά τον κόσμο, με την Ελλάδα να συμπεριλαμβάνεται στις τυχερές χώρες.

Τo Wolfheart και το Irreligious που δικαίως θεωρούνται cult αριστουργήματα στον extreme metal ήχο μας σύστησαν δισκογραφικά το 1995 τους Moonspell σαν μια από τις πιο ανερχόμενες μπάντες του χώρου.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα μοναδικό show όπου το Wolfheart θα παιχτεί ολόκληρο όπως και τα περισσότερα κομμάτια του Irreligious.

Ταξίδι στο χρόνο λοιπόν και σε δυο δίσκους που όρισαν τον underground metal ήχο και μετέτρεψαν τους Moonspell σε μπάντα πρώτης γραμμής.

Gothic στοιχεία και θεματολογία μέσα από ένα μεταλλικό πρίσμα και death ξεσπάσματα σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική σκοτεινή τους ατμόσφαιρα αποτέλεσαν τη μουσική βάση ώστε τόσο το Wolfheart όσο και το Irreligious να μνημονεύονται σαν τα καλύτερα albums από όσους αγαπούν τους Moonspell.

Πέραν από τα τραγούδια των δύο πρώτων δίσκων δεν θα λείψουν και οι στιγμές από τα υπόλοιπα albums που καθιέρωσαν τους Moonspellσαν ένα εκ των σημαντικότερων metal συγκροτημάτων των ημερών μας.

“The Antidote”, “Night Eternal” και το διπλό τους album Alpha Noir/ Omega White δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς η ποιότητα τους ήταν αρκετή για να αναγνωριστούν ως καταπληκτικοί δίσκοι από κοινό και κριτικούς.

Οι Πορτογάλοι με μπροστάρη το Fernado Ribeiro στα φωνητικά υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη με τις μελαγχολικές μελωδίες τους εκεί που η gothic αισθητική συναντά τον ακραίο metal ήχο.

Μέσα από το σκοτεινό τους stage show και τα σπαραξικάρδια solos τους οι Moonspell μας περιμένουν το Σάββατο 24 Μαΐου 2014 στο Stage Volume 1 για μια μοναδική συναυλία με ένα special vintage set στα Wolfheart και Irreligious! Eτοιμαστείτε για τη Νύχτα του Λύκου!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση: 25€,

Ταμείο: 28€

Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133


Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου