Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

SERENITY BROKEN: "Commercial Suicide" (Album Review)

Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να βλέπεις να κυκλοφορούν τέτοιοι δίσκοι από ελληνικά συγκροτήματα, μέσα σε αυτές τις καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας, όχι βέβαια και ότι αν ήταν όλα ρόδινα, θα έδιναν την απαραίτητη προσοχή στους έλληνες μουσικούς της Metal σκηνής, οπότε ανέκαθεν η ελληνική σκηνή αποτελούνταν από μικρούς και μεγάλους ήρωες... 
Ακούγοντας το "Commercial Suicide", μαγεύεσαι με το πόσο έξυπνο τρόπο έχουν συντεθεί τα τραγούδια και το πόσο ωραία αποδίδουν το Hard Rock/Alternative Metal οι Serenity Broken.
Μέσα στον δίσκο έχουν φιλτραριστεί τα καλύτερα στοιχεία του αμερικάνικου εναλλακτικού ήχου, όπως Audioslave, Stone Sour, Nirvana κλπ, πράγμα που τον καθιστά ένα ευχάριστο εύκολο άκουσμα, για οποιαδήποτε στιγμή της μέρας. 
Η παραγωγή του δίσκου έχει γίνει στα ιστορικά Tico Tico Studio της Φιλανδίας, από τον Ahti Kortelainen, ο οποίος έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως: Nightfall, Sentenced και Sonata Arctica. Βέβαια και το ότι η όλη παραγωγή είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, δείχνει την θέληση και την προσπάθεια των παιδιών για κάτι καλύτερο.  
Κερασάκι στην τούρτα, η συμμετοχή του τεράστιου Γιώργου Κόλλια των Nile στην Bonus εκδοχή του "Def".
Ακούστε το "Commercial Suicide", αξίζει!!!   9/10


Δημήτρης Άγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου