Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Children Of Bodom: Live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Οι Φιλανδοί Melodic Death Metallers Children Of Bodom ανακοίνωσαν στην επίσημη σελίδα τους οτι θα εμφανιστούν στην Ελλάδα για δύο shows, στις 15 Νοεμβρίου στο Principal Club στη Θεσσαλονίκη και στις 16 Νοεμβρίου στο Gagarin 205 στην Αθήνα.
Μετά από 16 χρόνια καριέρας κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν κυκλοφορήσει 7 studio δίσκους, οι Φιλανδοί Children of Bodom δικαίως θεωρούνται ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα και επιδραστικά συγκροτήματα του heavy metal στερεώματος.

Το πρώτο τους album Something Wild’ (1997)  ήταν μία επαναστατική  , ρηξικέλευθη κυκλοφορία  που άνοιξε νέους ορίζοντες και δημιούργησε μία καινούρια τάση . Επιθετικό και τραχύ, αλλά ταυτόχρονα τεχνικό και μελωδικό το ύφος των Children of Bodom δημιούργησε  κατευθείαν μία καινούρια σχολή στο  heavy metal με χιλιάδες κυριολεκτικά ακόλουθους.  Τα ‘Hetebreeder’ (1999) και ‘Follow The Reaper’ (2000) ήταν οι δίσκοι μέσα  οποίους οι COB τελειοποίησαν το ήχο τους και κατάφεραν να διαδώσουν  το όνομά τους στα 4 σημεία του ορίζοντα.

Οι δίσκοι Hate Crew Deathroll” (2003), “Are You Dead Yet?” (2005), “Blooddrunk” (2008) και  “Relentless Reckless Forever” (2011), απέδειξαν πως το συγκρότημα μπορεί να προσαρμόσει τον ήχο του στα ζητούμενα της κάθε εποχής χωρίς όμως να χάσει ίχνος από τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια οι δίσκοι των Children Of Bodom  σημείωσαν τεράστια εμπορική επιτυχία τόσο την Ευρώπη,  όσο στις ΗΠΑ αλλά και στην Ιαπωνία, ο frontman τους Alexi Laiho καταξιώθηκε ως ένας από τους σπουδαιότερους τεχνίτες της γενιάς του και το σχήμα ολοκλήρωσε πάμπολλες παγκόσμιες περιοδείες και έπαιξε σε περίοπτες θέσεις στα μεγαλύτερα festival του κόσμου.

Τον Ιούνιο του 2013 οι Children Of Bodom   θα κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο με τίτλο  Halo of Blood’  μέσα από τον οποίο επιστρέφουν στις ρίζες τους, προσεγγίζοντας τες όμως με την εμπειρία ενός συγκροτήματος που γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει και πώς να το αποκτήσει.

15 και 16 Νοεμβρίου οι Children Of Bodom  θα επισκεφτούν και πάλι την Ελλάδα έχοντας μαζί τους δύο ακόμα συγκροτήματα και ίσως και τρίτο, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα. Σας υπενθυμίζουμε, πως την τελευταία φορά που μας επισκέφτηκαν, τον Απρίλιο του 2011 η συναυλία έγινε sold out αρκετες ημέρες πρίν, κάτι που αναμένεται να συμβεί και αυτή τη φορά, για αυτό οι ακόλουθοι του Reaper ας προνοήσουν!

Μαζί με τους C.O.B. θα εμφανιστούν οι Πολωνοί Decapitated οι οποίοι και θεωρούνται ένα από τα πλέον ταλαντούχα ονόματα στο χώρο του ακραίου metal. Οι Decapitated ξεκίνησαν ως ένα αμιγώς death metal σχήμα αλλά στις τελευταίες τους κυκλοφορίες δείχνουν να ασπάζονται στοιχεία από το σύγχρονο progressive εντυπωσιάζοντας τους οπαδούς και καθιστώντας το επερχόμενο album τους ως μία από τις πλέον αναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Φιλανδοί Medeia, ένα σχήμα που έχει περιγραφεί ως η τέλεια μίξη ‘αγνού μίσους’, μελαγχολίας και ‘αδυσώπητης οργής'.
 Η έναρξη της προπώλησης θα ξεκινήσει  Δευτέρα 20 Μάίου  μέσω  internet  και Δευτέρα 3 Ιουνίου από όλα τα υπόλοιπα σημεία.

ΑΘΗΝΑ
Τιμή:   29 ευρώ προπώληση, 34 ευρώ ταμείο
Σημεία προπώλησης: Στά Public,Tickethouse κα ιTicketservices(Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
On line:   www.ticketservices.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τιμή: 25 ευρώ προπώληση, 30 ευρώ ταμείο
Σημεία προπώλησης: Ticket House , Musicland (Μητροπόλεως 102)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου