Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Poem, Shiver, 3Fold Pain, Playgrounded, Γιώργος Ζαχαροπουλος- Kyttaro Club- 21/03/13

CRISIS CULTURE FESTIVAL 2013
ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ
Είσοδος μόνο 6 ευρώ
Πόρτες 20.00
Ώρα Έναρξης 20.30 Αυστηρά

ΚΥΤΤΑΡΟ
Διεύθυνση:
ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΘΗΝΑ
E-mail: info@kyttarolive.gr
Τηλέφωνο: 210.8224134, 6977641373
Πληροφορίες: Υπάρχει parking στα στα 30 μέτρα
Αχαρνών 39 (24 ώρες) και
στα 50 μέτρα Αχαρνών 79-81 BP (διανυκτερεύει).
Το Κύτταρο (χωρητικότητας 750 ατόμων) διατίθεται για συναυλιακές και πολιτιστικές παραγωγές.

Η Ανεξάρτητη πολιτιστική κίνηση PANDORA'S BOX BOOKING παρουσιάζει περήφανα το CRISIS CULTURE FESTIVAL 2013 VOL I

http://www.pandorasboxbooking.eu/
http://www.facebook.com/pandorasboxbookingeu

Poem: Οι POEM είναι ένα τετραμελές Alternative/Progressive Rock /Metal συγκρότημα με έδρα την Αθήνα, στην Ελλάδα, το οποίο ιδρύθηκε από τον Γιώργο Προκοπίου, τον Γιώργο Αναγνώστου και τον Kamil Kamieniecky. Η μπάντα ιδρύθηκε το 2006, έχουν περάσει από διάφορα στάδια μέχρι να καταλήξουν στο σημερινό line-up με τον Γιώργο Προκοπίου (φωνητικά / κιθάρα), τον Γιώργο Αναγνώστου (lead κιθάρα), τον Στράτο Χάιδο (μπάσο) και τον Σταύρο Ρήγο (τύμπανα). Οι Poem έχουν μοιραστεί την σκηνή με τους Ozzy Osbourne, Pain of Salvation,Paradise Lost κα

http://www.facebook.com/PoemOfficial

The Shiver (Italy, Viterbo):Οι Shiver σχηματίζονται το 2005, από την Faith (φωνητικά, σύνθεση) και τον Finch (drums). Η μπάντα παίζει μια μίξη Alternative Rock/Metal/Ambient/Electro Goth. Έχουν πραγματοποιήσει περιοδείες στην Ευρώπη και έχουν παίξει support με τους Misfits, The Ark, Papa Roach, Negramaro, Perturbazione και πολλούς άλλους.
Έχουν κυκλοφορήσει ένα demo, δύο full-length albums και ένα ακουστικό EP.

http://www.facebook.com/theshiver.net

3Fold Pain: Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2010 από ένα σύνολο τεσσάρων μουσικών. Αν και η περίοδος ύπαρξης τους είναι μικρή, έχουν παίξει σε πάρα πολλούς συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κερδίζοντας πολύτιμη εμπειρία και μια συνεχώς αυξανόμενη βάση οπαδών. Έχουν πραγματοποιήσει μια Ιταλική περιοδεία και support σε μεγάλα σχήματα του όπως οι Ava Inferi Rune Eriksen (Mayhem, Aura Noir, etc .Οι 3Fold Pain έχουν μοιραστεί επίσης τη σκηνή του River Party 2012 στην Καστοριά μετά από την επιλογή τους μέσω διαγωνισμού με σχήματα όπως οι Nouvelle Vague, Thievery Corporation και Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης και άλλοι. Πριν από ελάχιστους μήνες κυκλοφόρησαν την νεα τους δισκογραφική δουλεία με τιτλο 3Fold Pain από την Turkey Vulture Records/Bungalo Records/Universal Music Group Distribution (USA).

http://www.facebook.com/3foldpainofficial

Playgrounded: Οι Playgrounded είναι ένα alternative/rock/metal σχήμα, το οποίο δημιουργήθηκε στην Κρήτη (Χανιά) το 2007 από τους Οδυσσέα και Ορέστη Ζαφειρίου και τον Μιχάλη Κοτσιράκη. Το 2010 υποδέχτηκαν τους Βασίλη Ποδαρά(George Kontrafouris Baby Trio) στα τύμπανα και Σταύρο Μαρκόνη (Enstro) στα φωνητικά Με νέα δισκογραφική δουλειά η οποία κυκλοφορεί από την Casket Music/Copro Records(UK) ήδη παγκόσμια από τις 19 Νοεμβρίου. Το σχήμα έχει μοιραστεί την σκηνή με πολύ μεγάλα ονόματα όπως οι Rotting Christ, Craig Walker (Archive), Anathema, Nightstalker κα.

http://www.facebook.com/playgrounded

Opening Act :
Γιώργος Ζαχαροπουλος: Άλλοτε με έντονη ευαισθησία και άλλοτε με επιθετικό ήχο ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος εκπέμπει το δικό του ιδιαίτερο σήμα στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι τολμηρές συνθέσεις του, μέσα από την ένταση και την ποικιλία των αντιθέσεων δημιουργούν μία ατμόσφαιρα μυσταγωγική και δίνουν έναν έντονο τελετουργικό χαρακτήρα. Η μουσική συνεργασία των μελών του συγκροτήματός του προέκυψε μετά από συμμετοχή σε μουσικό Διαγωνισμό και έκτοτε παρέμεινε άρρηκτη.
Γιώργος Ζαχαρόπουλος, φωνητικά
Μυρτώ Τίκωφ: πλήκτρα, φωνητικά
Γεωργία Σμέρου: φαγκότο, κρουστά, φωνητικά
Πέτρος Σταμέλος: μπάσο, τύμπανα, φωνητικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου