Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Kawir, Acherontas, The One, Serpent Noir- Kyttaro Club- 29/03/13

1993 - 2013...
20 χρόνια μεγάλης πορείας για ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της Ελληνικής και παγκόσμιας black metal σκηνής, με εκπληκτικούς δίσκους και κυκλοφορίες, συναυλίες εντός και εκτός συνόρων, παγκόσμια καταξίωση και σεβασμό. Με τον ''Ισόθεο'', το τελευταίο τους άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες να αποτελεί πλέον ένα έργο τέχνης και να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους δίσκους τόσο του 2012 όσο και της Ελληνικής σκηνής. Την Παρασκευή 29 Μαρτίου στο Κύτταρο, οι KAWIR γιορτάζουν με ένα ξεχωριστό και αποκλειστικό για αυτή την συναυλία stage/set list, διάρκειας 2 ωρών, παρουσιάζοντας τον τελευταίο τους συγκλονιστικό δίσκο καθώς και όλη την ιστορία τους επί σκηνής!
https://www.facebook.com/kawirblackmetal

Co - Headliners της βραδιάς, θα είναι οι ACHERONTAS, με 17 χρόνια πορείας ,ένα συγκρότημα που ήδη βρίσκεται στην ελίτ του παγκόσμιου χάρτη του black metal με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα festival της σκηνής και με όλες τους τις κυκλοφορίες να έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από ακροατές και συντάκτες των πιο σοβαρών εντύπων. Μετά από 1 χρόνο, εμφανίζονται ξανά live με ένα special ritual show, διάρκειας 1 ώρας!
https://www.facebook.com/pages/Acherontas/144671698890576

Support θα είναι οι ΤΗΕ ΟΝΕ, oι οποίοι με μόνο 2 άτομα στην σκηνή (κιθάρα/φωνή - τύμπανα), θα προκαλέσουν για άλλη μια φορά το χάος και το σκότος. Όσοι τους έχουν δει, ξέρουν τι θα επακολουθήσει!
http://www.myspace.com/theonemasteri

Την συναυλία θα ανοίξουν οι SERPENT NOIR, έχοντας, σε σχετικά μικρό διάστημα από την ίδρυσή τους, δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό και ελπιδοφόρο όνομα για την Ελληνική black metal σκηνή. Θα εμφανιστούν live για πρώτη φορά για αυτό όσοι πιστοί προσέλθετε από την αρχή!
https://www.facebook.com/pages/Serpent-Noir/411409432260637

Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ. Δεν θα υπάρξει προπώληση.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00.
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20.30.

http://www.kyttarolive.gr/

Official poster: https://www.facebook.com/VisionBlackArt

Η συναυλία υποστηρίζεται:
Από το METAL DEFIANCE FANZINE, το παλαιότερο εν ενεργεία Ελληνικό underground fanzine, που γιορτάζει και αυτό τα 20 χρόνια παρουσίας του!

Από την RazorBleed Productions https://www.facebook.com/pages/RAZORBLEED-PRODUCTIONS/143324209077757

Και κυρίως από όλους όσους παρευρεθούν και στηρίξουν τα συγκροτήματα και την Ελληνική σκηνή, σε μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες των τελευταίων χρόνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου