Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Iron Maiden: "Έφυγε απ' τη ζωή ο Clive Burr"


Οι Iron Maiden εξέδωσαν την παρακάτω δήλωση:
“Είμαστε βαθιά συγκινημένοι να αναφέρουμε ότι ο Clive Burr απεβίωσε χθες το βράδυ.  Είχε προβλήματα υγείας για πολλά χρόνια ενώ είχε διαγνωσθεί με σκλήρυνση κατά πλάκας και πέθανε ειρηνικά ενώ κοιμόταν στο σπίτι του.”
Ο Steve Harris είπε: “Αυτά είναι τρομερά λυπητερά νέα. Ο Clive Burr ήταν ένας πολύ παλιός μας φίλος. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας εκπληκτικός drummer που συνέβαλε ποιοτικά στους Maiden τα πρώτα χρόνια, όταν ξεκινούσαμε. Είναι μια λυπητερή μέρα για όλους στην μπάντα και για τους ανθρώπους που ήταν κοντά του. Οι σκέψεις μας και τα συλλυπητήρια μας είναι με την σύντροφο του Mimi και την οικογένεια του αυτή τη στιγμή.”
Ο Bruce Dickinson προσθέτει: “Η πρώτη φορά που συνάντησα τον Clive ήταν όταν έφευγε από τους Samson για να ενσωματωθεί στους Iron Maiden. Ήταν ένας υπέροχος τύπος και ένας άνθρωπος που πραγματικά ζούσε τη ζωή του στο έπακρο. Ακόμα και στις πιο σκοτεινές μέρες της ασθένειας του, ο Clive ποτέ δεν έχασε την αίσθηση του χιούμορ και την ασέβεια του. Είναι μια τρομερά λυπητερή μέρα και όλες μας οι σκέψεις είναι με την Mimi και την οικογένεια του.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου